RCS & RDS: Cum Ataca in Continuare Orange, Vodafone, Telekom

RCS & RDS Ataca Orange Vodafone Telekom

RCS & RDS, cel mai mare grup romanesc de telecomunicatii, continua sa isi arate puterea si la inceput de an 2021, ceva ce nu vine ca o surpriza chiar atat de mare pentru foarte multa lume. Mai exact, cei de la RCS & RDS au ramas in topul companiilor cu cele mai multe portari inregistrate in propria retea in luna martie a anului 2021, reusind sa atraga singura peste jumatate dintre toate numerele de telefonie fixa si mobila portate intre retele in Romania.

RCS & RDS a atras in reteaua sa 54.095 de numere de telefonie fixa si mobila, din totalul de 102.071 numere portate intre operatori iar asta ne arata din nou cat de puternic este grupul in tara noastra. Vorbim despre continuarea unei politici de portari care le-a adus celor de la RCS & RDS peste 2 milioane de clienti noi in propria retea in ultimii ani de zile, si numarul continua sa creasca pentru ca lumea cauta cu precadere preturile mici acum.

RCS & RDS: Cum Ataca in Continuare Orange, Vodafone, Telekom

RCS & RDS nu are cele mai bune servicii din piata pe partea de telefonie mobila, atat calitatea semnalului, cat si a internetului, fiind inferioare fata de cele ale concurentei, dar pretul conteaza cel mai mult, in final. In ciuda faptului ca RCS & RDS a reusit sa atraga atat de multi clienti noi in propria retea, compania nu reuseste sa-i si convinga sa ramana acolo, iar asta se vede in numarul mic de oameni care aleg sa nu plece din reteaua sa in fiecare an.

RCS & RDS are o rata de crestere a bazei de clienti care este mai mica decat cea de portari in retea, semn ca multi dintre cei care vin pleasca, iar raportul acesta a ramas constant in ultimii ani. Cei de la RCS & RDS fac in mod constant investitii serioase in reteaua lor pentru a continua sa atraga mai multi clienti, si sa incerce sa ii si tina, insa desigur ca asta nu e usor, in ciuda tuturor eforturilor, compania incercand sa ofere preturi mici si servicii bune.

RCS & RDS are in aceasta perioada o noua campanie promotionala pentru portari, si mai mult ca sigur va ramane in topul portarilor in aprilie, si va ramane pe primul loc in anul 2021, dupa cum arata lucrurile.