WhatsApp: Problema Ciudata din Telefoanele iPhone si Android

WhatsApp blacklist

WhatsApp are o problema foarte ciudata care afecteaza telefoanele cu sistem de operare iPhone si Android in momentul de fata, si vorbim despre una care a fost descoperita din cauza a ceea ce se intampla in dispozitive. Mai exact, se pare ca WhatsApp nu mai blocheaza cum trebuie numerele de telefon pe care noi le-a introdus in blacklist-ul aplicatiei, iar unele care nu ne au in agenda de contacte pot vedea informatii care in mod normal n-ar trebui sa le fie accesibile.

WhatsApp are o problema serioasa din cauza careia status-urile unor oameni sunt vizibile inclusiv pentru cei pe care i-au blocat in cadrul platformei, si nu exista acum vreo explicatie pentru situatie. Cei care au descoperit problema spun mai jos ca totul s-a intampalt din greseala pentru ca persoanele blocate au inceput sa lase comentarii la statusurile lor, pe care in mod normal nu ar fi trebuit sa le vada daca aceasta functie a WhatsApp ar fi functionat corect.

WhatsApp: Problema Ciudata din Telefoanele iPhone si Android

WhatsApp mai are si o alta problema din cauza careia persoane care nu se afla in agenda de contacte a unui utilizator pot sa vada statusurile acestuia, chiar daca el a ales ca ele sa ramana private. Aici vorbim despre o noua problema mare a setarilor de intimitate pe care WhatsApp le are, si momentan nimeni nu stie ce anume sta la baza tuturor acestor probleme extrem de serioase, deci nu se stie daca vor fi rezolvate vreodata pentru utilizatori.

WhatsApp nu a spus absolut nimic despre aceasta problema, si nu se stie nici macar daca inginerii sai sunt constienti de existenta ei, ori daca au vreo intentie de a o rezolva foarte curand, din pacate. Asta inseamna ca vom avea foarte mult de asteptat pana in momentul in care WhatsApp va reusi sa rezolve acest bug extrem de serios si enervant care mai mult ca sigur va enerva foarte multa lume daca va fi descoperit de mai multe persoane.

WhatsApp nu este o platforma, sau aplicatie, perfecta, astfel ca probleme de acest gen pot sa apara oricand, si trebuie sa fim foarte atenti la ceea ce se intampla pentru a nu fi loviti de probleme.