WhatsApp: SECRETUL din iPhone si Android cu un Truc Urias

WhatsApp comprimare

WhatsApp este o aplicatie plina de secrete, dupa cum mai mult ca sigur stiti deja, insa incetu cu incetul ele sunt dezvaluite pentru toata lumea, si vorbim despre un truc despre care ar trebui sa stiti astazi. Aplicatia WhatsApp, in cazul in care nu ati observat pana acum, modifica pozele pe care le trimitem catre diverse contacte, rezolutia acestora fiind substantial redusa, in timp ce este afectata foarte mult si calitatea generala pe care o are poza trimisa de noi.

WhatsApp comprima imaginile pe care noi le trimitem catre alte persoane prin intermediul platformei de mesagerie, iar asta in conditiile in care compania vrea ca totul sa se faca rapid si fara consum mare de internet. Din pacate tot acest proces nu este explicat pentru utilizatorii care folosesc WhatsApp, astfel ca pozele pe care ei le trimit ajung la calitate substantial redusa la persoanele care ar trebui sa le primeasca, si desigur ca oamenii nu stiu exact ce se intampla.

WhatsApp: SECRETUL din iPhone si Android cu un Truc Urias

WhatsApp comprima pozele si filmele trimise prin platforma fara ca utilizatorii sa poata face ceva pentru a opri asta, insa exista totusi un truc de care va puteti folosi pentru a trece peste aceasta limitare. Mai exact, trimiterea pozelor ca si cum ar fi documente blocheaza procesul de comprimare al acestora, astfel ca WhatsApp trimite totul la rezolutia originala la care au fost inregistrate pozele, deci ele vor ajunge la calitatea normala la interlocutorii nostri.

WhatsApp ne permite sa selectam documente pentru trimitere din aplicatii dedicate pe iPhone si Android, in cazul iOS fiind obligatorie folosirea celei Files, care este instalata predefinit in iOS. Daca salvati acolo pozele voastre, WhatsApp va permite trimiterea lor ca si cum ar fi documente, iar in cazul Android trebuie sa folositi o aplicatie care sa permita administrarea fisierelor din telefoanele voastrei, totul fiind foarte usor de realizat, daca va uitati cu atentie.

WhatsApp are motivele proprii, si pana la urma destul de bune, pentru a impiedica trimiterea de poze la calitate originala, insa ar fi utila si existenta optiunii de a trimite poze fara a fi comprimate.