Kaufland: Anuntul Oficial, Schimbarea care a Uimit Clientii

Kaufland scanare

Kaufland a facut un anunt oficial foarte important pentru clientii romani din toata tara, si vorbim despre vesti extrem de bune despre care ar trebui sa stie toata lumea chiar in acest moment. Mai exact, in cateva dintre magazinele Kaufland din toata tara este disponibila o noua metoda de efectuare a cumparaturilor, aceasta permitandu-le clientilor sa-si scaneze singuri produsele pe care vor sa le cumpere, iar la casa de marcat doar sa finalizeze cumparaturile.

Kaufland a lansat serviciul K-Scan, care are doua componente, scanarea produselor pe care le cumparam folosind aplicatia pentru iPhone si Android, sau aparate mobile de scanat, care pot fi luate de la ghiseele de informatii. Cei de la Kaufland incearca sa ajunga din urma concurenta cu acest sistem oferit pentru clientii din cele cateva magazine in care acest serviciu este oferit in mod oficial, si vorbim despre o veste extrem de buna care vine chiar acum.

Kaufland: Anuntul Oficial, Schimbarea care a Uimit Clientii

Kaufland scanare produse

Kaufland leaga tot acest sistem de Kaufland Card, cardul sau digital care le permite clientilor sa cumpere produse inclusiv cu reduceri, si sa beneficieze de oferte personalizate in multe locatii. Indiferent daca alegeti sa scanati produsele folosind aplicatia Kaufland si telefonul vostru, sau daca alegeti sa faceti totul folosind un scanner mobil, rezultatul este acelasi, scapati de corvoada statului la casa pentru a plimba produsele pe benzile rulante si a astepta dupa alte persoane.

Kaufland are toate informatiile disponibile in cadrul website-ului sau in momentul de fata, astfel ca puteti vedea acolo exact ce se intampla in momentul de fata cum decurge totul. Ideea celor de la Kaufland de a oferi un asemenea tip de sistem merita laudata din toate punctele de vedere, iar asta pentru ca e unul dintre foarte putinele magazine din tara la care vedem asa ceva oferit, si asta e o veste excelenta pentru noi toti acum.

Kaufland are deocamdata acest sistem K-Scan disponibil in doua magazine din Bucuresti, unul din Cluj-Napoca, si unul din Timisoara, asa ca acolo puteti merge pentru a profita de el.