Telekom: Surprizele Neasteptat de Bune pentru Toti Clientii

Telekom fructe

Telekom le readuce astazi aminte clientilor din toata tara despre surprizele grozave care sunt disponibile pentru ei in momentul de fata, si ar fi bine sa nu le ratati, pentru ca s-ar putea sa regretati serios. Vorbim despre surprizele pe care Telekom le ofera prin intermediul aplicatiei MyAccount, acolo unde toata lumea poate vedea un copac cu premii pe care-l pot scutura pentru a primi o varietate de surprize chiar in acest moment.

Telekom a “plantat” acest copac plin de premii cu destul timp in urma, iar clientii pot de atunci sa “culeaga” tot ceea ce este disponibil in cadrul sau pentru a se bucura de toate surprizele pregatite. Vorbim despre o gama foarte variata de premii pe care Telekom le ofera pentru clienti, de la telefoane iPhone 12, si pana la boxe portabile, insa pentru a avea sansa de a castiga oricare dintre aceste premii, trebuie sa faceti cate ceva in aplicatie.

Telekom: Surprizele Neasteptat de Bune pentru Toti Clientii

Telekom ofera premiile din aplicatia MyAccount in mod diferentiat in functie de ceea ce fac clientii sai, adica daca reinnoiesc un abonament, daca activeaza factura electronica, platesc o factura, reincarca o cartela. In functie de fiecare dintre aceste actiuni, Telekom are premii separate disponibile pentru clientii sai, si desigur ca pentru cele mai importante dintre actiuni sunt oferite cele mai bune dintre premiile pe care operatorul de telecomunicatii ni le pune la dispozitie in momentul de fata in tara.

Telekom ofera aceste premii in mod diferentiat fie saptamanal, cele mai ieftine dintre ele, Jfie lunar, cele mai scumpe dintre ele, asa ca in functie de ceea ce faceti, ar trebui sa stiti cand sa va asteptati sa puteti fi ales ca si castigator. Desigur ca toate detaliile despre promotia celor de la Telekom sunt disponibile in cadrul aplicatiei MyAccount, asa ca trebuie sa intrati in ea pentru a vedea toate surprizele care sunt listate acolo de catre operatorul de telecomunicatii.

Telekom are deasemenea si multe alte surprize disponibile pentru clientii sai in cadrul aplicatiei MyAccount, dar si in cadrul website-ului disponibil pentru toata lumea chiar in acest moment.