Android: Problema Majora Evidentiata de catre iOS 14 Acum

android problema ios 14

Android are o problema foarte serioasa pe care Google se chinuie sa o rezolve de ani de zile, dar pe care nu poate sa o faca de una singura, ci doar impreuna cu producatorii de telefoane. Mai exact, cei de la Google se chinuie sa rezolve problemele privind ratele de adoptie ale sistemului de operare Android, iar aceasta este o provocare uriasa, una care ne arata cat de serioase sunt lucrurile, in comparatie cu ceea ce se intampla in cazul iOS 14.

Android are pentru versiunea 11 o rata de adoptie de doar 20%, insa in cazul iOS 14 vorbim despre o rata de adoptie de 90% la aproape 9 luni dupa lansare, si ea este una uriasa. Diferentele intre ratele de acoptie ale Android si iOS 14 sunt foarte mari, iar aceasta nu ar trebui sa fie o surpriza chiar atat de mare in conditiile in care Google nu reuseste sa-i faca pe producatorii de telefoane sa inteleaga cat de serioasa e problema, si sa actioneze in consecinta.

Android: Problema Majora Evidentiata de catre iOS 14 Acum

Android are nevoie de actualizari mai dese, lansate mai rapid, de catre producatori pentru toate modelele de telefoane care sunt la vanzare, ceea ce e oferit acum fiind cu mult sub necesar. Desigur ca producatorii de telefoane Android nu se grabesc sa faca asta, si prefera sa lase utilizatorii fara actualizari, ceea ce desigur ca nu e in beneficiul lor, dar asta se intampla de ani, si ani, de zile fara oprire, deci sansele ca lucrurile sa se corecteze sunt infime.

Android are implementate de catre compania Google o multitudine de sisteme care permit actualizarea sa mai rapida de catre dezvoltatori, insa niciunul dintre ei nu vrea sa profite de asta. Google nu ii poate forta prea mult sa isi modifice tacticile pentru a le oferi utilizatorilor actualizarile de care au nevoie, iar asta va duce in continuare la probleme precum cele pe care le-am tot vazut pana acum, iar iOS va ramane in frunte cu ratele de adoptie.

Android are o rata de adoptie foarte mica doar pentru versiunile cele mai recente ale sistemului de operare, in timp ce pentru versiunile mai vechi, ratele de adoptie sunt cu mult mai bune.