Auchan: Oficial, E Gratuit Clientilor cand Merg in Magazine

auchan vizite

Auchan este unul dintre cele mai mari lanturi de hyperarket-uri din Romania in momentul de fata, cu foart emulte locatii in toata tara, iar recent s-a gandit sa le ofere clientilor in mod gratuit ceva neasteptat. Cei de la Auchan au lansat platforma MyClub pentru a le permite clientilor din toata tara sa se bucure de promotii si premii speciale pentru ca isi fac cumparaturile in hypermarket-urile din toata tara, si exista multe surprize neasteptat de bune.

Auchan are printre toate surprizele foarte interesante inclusiv una care vizeaza toti clientii care merg in magazinele sale acum, sau clientii care acceseaza magazinul sau online. Mai exact, Auchan le ofera clientilor care au carduri MyClub posibilitatea de a primi puncte de fidelitate doar daca merg fizic intr-un magazin al companiei, sau daca acceseaza aplicatia pentru a vedea produsele care sunt disponibile in cadrul sau in orice moment din timp.

Auchan: Oficial, E Gratuit Clientilor cand Merg in Magazine

Auchan explica mai jos mecanismul prin care ofera cate un punct de fidelitate de fiecare data cand clientii sai merg fizic intr-un magazin, sau cand acestia acceseaza prin aplicatie magazinl online. Auchan ofera deasemenea si cate un punct pentru fiecare 10 lei cheltuiti de catre clienti in cadrul magazinelor sale, deci puteti primi foarte multe puncte fara a face efectiv cumparaturi la companie pana cand aveti suficiente puncte disponibile.

Auchan vrea sa le ofere clientilor doar cea mai buna experienta cand vine vorba despre MyClub, dar si cand vine vorba despre cumparaturile pe care le fac in oricare dintre hypermarket-uri. Pe website-ul propriu, Auchan are toate informatiile pe care ar trebui sa le aveti in vedere pentru a sti cum anume puteti profita de ofertele speciale, si exista foart emulte disponibile in momentul de fata prin intermediul MyClub, deci aveti ce sa cumparati acum.

Auchan nu este singurul lant de hypermarket-uri in care sunt disponibile asemenea promotii speciale, astfel ca daca va faceti cumparaturile din mai multe locuri, verificati aplicatiile speciale ale tuturor.