Facebook: Schimbarea speciala pentru utilizatorii din toata lumea

Facebook limite comentarii

Facebook a facut o schimbare spceiala pentru utilizatorii din toata lumea, si vorbim despre faptul ca le ofera utilizatorilor posibilitatea de a alege cine anume poate lasa comentarii la postarile lor, si cine nu poate avea acest drept, in baza alegerii facute de catre ei.

Facebook a implementat aceasta functionalitate speciala pentru a le oferi oamenilor mai mult control asupra postarilor pe care le publica, si asta e o veste foarte buna pentru cei care nu doreau ca oricine sa lase comentarii pentru postarile pe care le fac.

Facebook ofera optiunea de a alege ca la postarile noastre sa poata comenta oricine, prietenii, si prietenii prietenilor, dar trebuie sa cautati putin prin meniurile din platforma pentru a avea posibilitatea de a face aceasta setare, foarte importanta pentru unii.

Facebook incearca sa le ofere oamenilor mai mult control asupra modului in care altii interactioneaza cu al lor continut, insa desigur ca trebuie sa faceti alegerile cu atentie pentru a nu bloca inutil accesul oricui la comentarii.