BCR Romania: Anuntul Oficial, Surpriza pentru Multi Clienti

BCR Romania aplicare

BCR Romania a decis astazi sa publice un anunt oficial important pentru clientii romani din toata tara, si s-ar putea sa fie exact ceea ce multi aveau nevoie in aceasta parioada. Mai exact, cei de la BCR Romania si-au anuntat clientii in legatura cu faptul ca pot beneficia de o refinantare preferentiala pentru credite daca aleg sa faca acest lucru in totalitate online folosind aplicatia George, cea pe care banca o promoveaza de foarte multa vreme.

BCR Romania spune ca toti clientii care aleg sa isi refinanteze in totalitate creditele de pana in 110.000 de LEI pot avea parte de o experienta mai usoara daca fac totul exclusiv online, prin aplicatia George. BCR Romania spune ca tot acest proces elimina comisioanele precepute pentru intregul proces, ceea ce e o veste excelenta mai ales cand vine vorba despre credite, dar trebuie sa faceti totul doar online, fara a merge in vreo agentie.

BCR Romania: Anuntul Oficial, Surpriza pentru Multi Clienti

BCR Romania spune deasemenea ca poate fi aprobata cererea clientilor in doar 10 minute de la finalizare daca ei isi primesc salariul intr-un cont al bancii, si au asigurare facuta la ea. Tot legat de aceste doua conditii, cei de la BCR Romania spun ca dobanda pentru creditul refinantat va fi de doar 6%, probabil mai buna decat cea pe care o aveau la creditul pe care au ales sa il refinanteze profitand de oferta pe care o are banca in momentul de fata.

BCR Romania are aceasta promotie speciala disponibila pentru o perioada foarte limitata de timp, astfel ca daca vreti sa profitati de ea, ar trebui sa o faceti cat se poate de repede, inainte sa dispara. Aplicatia George poate fi instalata foarte rapid pe iPhone si Android, iar activarea unui cont este la fel de rapida, BCR Romania incercand sa le ofere clientilor o experienta foarte buna cand vine vorba despre internet banking, si asta de cativa ani de zile.

BCR Romania va mai pregati cu siguranta oferte similare si in viitor, avand deasemenea si alte surprize speciale pentru clientii care folosesc aplicatia George in momentul de fata.