Raiffeisen Bank: Oficial, Cum Ofera Gratuit pana la 500 LEI

Raiffeisen Bank apropiati

Raiffeisen Bank a publicat un nou anunt oficial care ii vizeaza pe clientii sai din toata tara, si daca te numeri printre ei, atunci ar fi bine sa stii despre ceea ce spune in momentul de fata banca din Romania. Mai exact, cei de la Raiffeisen Bank readuc in atentia clientilor o promotie speciala pe care o desfasoara in aceasta perioada, ea permitandu-le sa obtina pana la 500 de LEI daca aleg sa isi convinga prietenii sa devina clienti ai bancii acum.

Raiffeisen Bank ofera cate 50 de LEI pentru fiecare dintre clientii care aleg sa isi convinga prietenii, rudele, etc, sa devina clienti ai sai, totul pentru un maxim de 10 persoane, si 500 de LEI, pe care banca ii ofera. Vorbim despre o promotie mai veche a celor de la Raiffeisen Bank pentru clientii din toata Romania, una despre care nu foarte multa lume stie, insa banca o readuce in atentie pentru ca ar putea exista interes destul de mare pentru ea.

Raiffeisen Bank: Oficial, Cum Ofera Gratuit pana la 500 LEI

Raiffeisen Bank e singura banca importanta care mai desfasoara o asemenea promotie pentru clientii din toata Romania, iar asta dupa ce in trecute alte banci au desfasurat promotii similare. Pentru a benficia de banii pe care Raiffeisen Bank ii ofera gratuit, clientii care isi conving persoanele apropiate sa faca un cont trebuie sa astepte ca procesul de deschidere al contului sa fie finalizat, si conturile sa fie folosite, de catre apropiatii lor, si abia apoi vor putea beneficia de bani.

Raiffeisen Bank impune aceasta conditie pentru ca au existat unii care si-au facut conturi, dar nu au folosit efectiv cardurile la ceva, deci n-au castigat nimic, asa ca acum incearca sa faca procesul ceva mai complex. Ideea pe care Raiffeisen Bank o are este extrem de buna, si e bine ca se merge pe o asemenea gandire pentru ca de promotie sa nu profite si cei care in realitate nu au vreo intentie de a folosi la ceva cardurile si conturile facute.

Raiffeisen Bank mai desfasoara aceasta promotie pentru o perioada foarte limitata de timp in Romania, deci profita de ea cat mai poti, inainte sa dispara complet din cadrul ofertei bancii.