Vaccinarea cu AstraZeneca Posibila si Fara Programare Prealabila

0

Vaccinarea AstraZeneca Fara Programare Prealabila

Vaccinarea cu serul AstraZeneca va fi posibila si fara programare prealabila in centrele de vaccinare in care acest ser este folosit de catre autoritatile din toata tara, asta in timp ce pentru vaccinare cu Moderna si Pfizer va fi impusa in continuare o programare.

In cursul urmatoarelor zile va fi impusa aceasta masura care are menirea de a ii ajuta pe oameni sa se vaccineze mult mai usor in oricare dintre centrele de vaccinare care folosesc ser AstraZeneca, asa ca ramane de vazut exact cati oameni vor dori sa se imunizeze.

“În câteva zile: vaccinare fără programare cu Vaxzevria (AstraZeneca)
Pentru facilitarea accesului la vaccinare, în centrele în care se administrează vaccinul Vaxzevria (AstraZeneca) și în care sunt locuri disponibile, va fi permisă vaccinarea persoanelor care optează pentru acest tip de vaccin, prin prezentarea directă la centrul de vaccinare, fără a mai fi necesară înscrierea pe platformă, cu respectarea celorlalte proceduri și instrucțiuni.
Vom anunța începerea vaccinării fără programare în termen de câteva zile!
‼️ Important:
-Verificați disponibilitatea locurilor pe harta interactivă existentă pe platforma națională de informare cu privire la vaccinare;
-Prezentați-vă la centrul de vaccinare în care sunt locuri disponibile cu un document de identitate;
-Vaccinarea se va realiza în limita capacității de vaccinare a centrului;
-Asigurați-vă că nu aveți simptome asociate COVID19.”