GTA 6: Anuntul cu Schimbarile care au Debusolat Multi Fani

GTA 6 modern

GTA 6 are parte de un anunt foarte important astazi pentru toti fanii care abia asteapta lansarea noului titlu, si unii dintre ei au ramas debusolati sa afle despre o decizie care schimba in totalitate ceea ce stiau, si ceea ce asteptau, in legatura cu noul joc.

GTA 6 urmeaza sa aiba actiune centrata in timpurile moderne, nu in anii 1980, asa cum s-a spus initial in anumite zvonuri, si asta e o schimbare majora in raport cu ceea ce stiam pana acum in legatura cu jocul aflat in dezvoltare la Rockstar Games.

GTA 6 nu prea avea cum sa aiba actiunea centrata in anii 1980 din moment ce tot ceea ce vedem in GTA 5 este modern, iar GTA Online este construit pentru a fi modern, astfel ca era logic sa se mearga pe acelasi fir epic si sa continue povestea tot in timpurile noastre.

GTA 6 va avea cu siguranta arme, masini, avioane, etc, mult mai moderne decat cele din GTA 5, asa cum este si normal, pentru ca jucatorii vor sa beneficieze de toate aceste “minuni ale tehnologiei” in jocul care va fi lansat de catre Rockstar Games.

GTA 6 este deocamdata doar in plin proces de dezvoltare la compania Rockstar Games, si nu se stie foarte clar cam cand anume va fi lansat, asa ca trebuie sa asteptam si sa vedem de cat timp mai e nevoie pentru finalizarea si lansarea sa.