Orange: Oficial, Ce le Ofera Gratuit Acum Clientilor Romani

Orange sorti

Orange a facut un anunt oficial care vizeaza milioane de clienti din toata Romania, unul despre care ar trebui sa stie oricine pentru ca vorbim despre vesti foarte bune, si un beneficiu gratuit pentru romani. Mai exact, cei de la Orange au decis sa schimbe metoda prin care promoveaza platforma Orange Games, astfel ca au renuntat la accesul gratuit direct pentru toata lumea, si acum ofera vouchere pentru cei norocosi care vor sa o acceseze.

Orange s-a gandit sa initieze un concurs prin intermediul contului sau de pe reteaua de socializare Facebook, si sa le ceara romanilor sa se inscrie pentru a putea primi vouchere care le ofera acces la Orange Games. Cei de la Orange au decis sa ofere 10 vouchere pentru clientii care sunt interesati sa testeze aceasta platforma pentru jocuri, iar ele vor oferi posibilitatea de a o folosi timp de 48 de ore, impreuna cu toate jocurile care sunt disponibile.

Orange: Oficial, Ce le Ofera Gratuit Acum Clientilor Romani

Orange spune ca in cadrul aplicatiei sale sunt disponibile nu mai putin de 1000 de jocuri pentru toti utilizatorii din Romania, astfel ca veti avea mai mult ca sigur ce sa incercati daca sunteti cu adevarat interesati. Orange stie foarte bine cat de interesati sunt romanii sa profite de toate aceste jocuri, mai ales ca ele nu au reclame, si nici in-app purchase-uri, deci pot fi jucate liber.

Orange a oferit in trecut acces gratuit timp de o luna la aceasta platforma, reducand apoi perioada de acces gratuit pentru ea la doar o saptamana de zile, pentru ca intr-un final sa scoata complet accesul gratuit. Acum cei de la Orange au decis sa faca un concurs prin care sa ofere vouchere pentru acces la ea, astfel ca tot procesul s-a modificat pana in punctul in care doar cei mai norocosi dintre clientii Orange pot sa se joace tot ce e disponibil in aplicatie.

Orange va mai oferi cu siguranta acces gratuit in aplicatie, dar si vouchere, in viitor, asa ca trebuie doar sa asteptam sa vedem cand va mai decide sa faca acest lucru pentru toti clientii sai.