WhatsApp: Modificarea Noua pe Telefoanele iPhone si Android

WhatsApp mentionare

WhatsApp mai are o surpriza pentru utilizatorii de telefoane cu sistem de operare iPhone si Android, platforma de mesagerie oferindu-le utilizatorilor ceva de care chiar aveau nevoie in aplicatie. Mai exact, WhatsApp a implementat o noua iconita care le spune utilizatorilor de telefoane iPhone si Android daca in vreun grup de conversatii exista vreo mentiune pentru vreun mesaj pe care l-au publicat, astfel incat sa stie sa mearga si sa vada ce anume li s-a spus.

WhatsApp a testat aceasta modificare pentru o perioada destul de lunga de timp cu un numar redus de oameni, si acum extinde testele in versiunea beta a aplicatiei pentru mai multi dintre utilizatorii iPhone si Android. In cea mai recenta versiune a aplicatiei WhatsApp pentru telefoanele Android exista si o iconita modificata pentru a vedea daca exista vreo mentiune pentru vreun mesaj lasat de catre noi in grupurile de conversatii, si cel mai probabil ea va ajunge si in iPhone.

WhatsApp: Modificarea Noua pe Telefoanele iPhone si Android

WhatsApp mentionare iconita

WhatsApp stie foarte bine ca oamenii nu au cum sa urmareasca toate mesajele din grupurile de conversatii, mai ales daca este vorba despre unele cu foarte multe persoane incluse. In aceasta idee, iconita implementata pentru a ni se spune cand cineva raspunde la un mesaj de-al nostru, si suntem automat mentionati, astfel incat atunci cand intram in grup sa vedem exact ce s-a spus fara a mai fi nevoiti sa cautam printre toate mesajele de acolo.

WhatsApp testeaza totul de ceva vreme, dar cu toate acestea nu pare sa fie deocamdata 100% convinsa de faptul ca functionalitatea este pregatita pentru a fi implementata pentru toata lumea. In aceasta idee, mai avem de asteptat pana cand cei de la WhatsApp vor oferi posibilitatea de a beneficia de aceasa functionalitate, astfel ca trebuie randare, insa daca testati aplicatia si ea va apare in versiunea beta, atunci ar fi bine sa o incercati.

WhatsApp mai pregateste si multe alte schimbari grozave pentru utilizatorii sai din toata lumea, iar ele vor fi lansate in cursul anului 2021 pentru toti utilizatorii, multe probabil inainte de 15 mai.