DACIA Duster 3: Problema Uriasa ce Impune Schimbari Majore

DACIA Duster 3 pietoni

DACIA Duster 3 ar trebui sa aiba parte de o serie de schimbari majore facute de catre producatorul roman pentru a fi rezolvata o problema foarte serioasa despre care vorbeste foarte multa lume acum. Mai exact, modelele DACIA Logan 3 si Sandero 3 au obtinut zilele trecute doar 2 stele in testele de siguranta Euro NCAP, iar asta pentru ca, in principal, le lipsesc anumite sisteme de siguranta menite sa impiedice accidentele care pot avea loc pe sosele.

DACIA Duster 3 are nevoie de o serie de sisteme de siguranta suplimentare in comparatie cu cele care exista in modelele Logan 3 si Sandero 3 pentru a beneficia de un rating mai bun in testele Euro NCAP, dar si pentru a oferi siguranta sporita. E clar ca DACIA Duster 3 va avea sistemul automat de franare care a fost implementat in modelele Logan 3 si Sandero 3, insa separat de asta are nevoie de un radar, si de sisteme care sa impiedice coliziunile cu pietoni si biciclisti.

DACIA Duster 3: Problema Uriasa ce Impune Schimbari Majore

DACIA Duster 3 are nevoie de aceste noi sisteme de siguranta pentru ca altfel va avea un rating la fel de prost precum Logan 3, si asta deoarece sistemele de siguranta sunt foarte serios avute in vedere pentru aceste teste. DACIA a decis sa nu implementeze sisteme de detectare a pietonilor si biciclistilor pentru a reduce cat mai mult costurile de productie ale Logan 3, insa pentru DACIA Duster 3 va avea nevoie de asa ceva, altfel rating-ul Euro NCAP va fi prost.

DACIA Duster 3 va trebui sa fie o masina care sa impiedice singura mai bine producerea de accidente, si nu doar cand vine vorba despre masini, ci si cand vine vorba despre pietoni. Aceste sisteme automate de franare vor ajunge in toate masinile noi in urmatorii ani, pentru ca vor fi obligatorii, iar DACIA Duster 3 va ar trebui sa aiba si ceea ce lipseste in Logan 3, chiar daca pretul de vanzare va fi unul usor mai mare decat al modelelor de acum.

DACIA Duster 3 va beneficia probabil si de alte tehnologii de ultima ora menite sa faca masinile mai sigure, insa despre asta vom afla mai multe in cursul urmatorilor ani, pana la lansare.