BCR Romania: Alerta Oficiala catre Toti Clientii din Romania

BCR Romania reparatii

BCR Romania a publicat o foarte importanta alerta pentru clientii din toata tara, iar asta pentru ca vorbim despre o situatie despre care trebuie sa stie toata lumea chiar acum deoarece vorbim despre o problema foarte serioasa. V-am spus ieri ca BCR Romania a avut probleme cu serviciile pe care le ofera pentru clientii sai din toata tara, si ca i-a alertat pe acestia in legatura cu ele, dar in ciuda acestui lucru, problemele nu s-au rezolvat.

BCR Romania a programat acum o serie de lucrari de mentenanta pentru serviciile pe care le ofera in Romania, iar acestea urmeaza sa aiba loc in cursul acestei nopti, ele atragand si indisponibilitatea mai multor servicii importante. Mai exact, cei de la BCR Romania ii alerteaza pe clienti ca intre orele 23:30 si 03:00 va fi indisponibila in totalitate aplicatia George pentru orice fel de operatiuni care sunt specifice cardurilor, iar aceasta e o problema mare.

BCR Romania: Alerta Oficiala catre Toti Clientii din Romania

BCR Romania spune ca deasemenea bancomatele, POS-urile, si aparatele sale MFM nu vor putea fi folosite de catre clienti, in timp ce cardurile nu vor putea fi folosite pentru vreo tranzactie in tara noastra in urmatoarele ore. Vorbim practic despre indisponibilizarea multor servicii importante pe care cei de la BCR Romania le ofera pentru clientii din toata tara, iar asta in conditiile in care aplicatia George oricum nu poate fi folosita cum trebuie de oricine.

BCR Romania mai spune ca operatiunile pentru schimb valutar la automatele sale vor putea fi facute in continuare fara probleme, iar tranzactiile la ghiseul automat vor putea fi deasemenea facute, dar cu folosirea codului de bare de pe cartonasul de client. Aceasta din urma e o solutie de compromis pe care cei de la BCR Romania o face pentru a le oferi clientilor macar o parte din functionalitatea pe care o asteapta de la serviciile sale acum.

BCR Romania va rezolva mai mult ca sigur toate problemele cu care se confrunta serviciile sale, asa ca nu exista motive sa credem ca vor mai exista probleme si in urma lucrarilor de mentenanta care vor avea loc acum.