Facebook: Investigatie a Comisiei Europene Anuntata Oficial

facebook investigatie ce

Facebook este in centrul unei investigatii pe care Comisia Europeana a initiat-o dupa ce datele personale ale 530 de milioane de oameni au fost dezvaluite in cursul saptamanilor trecute, si vorbim despre o problema extrem de serioasa cu care se confrunta compania americana.

Facebook nu a spus nimic in legatura cu toata aceasta situatie, si asta in conditiile in care vorbim despre o problema care l-a afectat inclusiv pe CEO-ul companiei, el avand numarul de telefon dezvaluit impreuna cu cele ale celorlalte peste 530 de milioane de persoane, alti oameni din conducerea Facebook patind la fel.

Facebook este acum investigata de catre agentia europeana pentru protectia datelor personale din cauza a ceea ce s-a intamplat, iar asta in conditiile in care vorbim despre o situatie foarte serioasa, dar ramane de vazut daca va exista si altceva dincolo de o simpla ancheta.

“Cooperăm pe deplin cu IDPC în ancheta sa, care se referă la caracteristici care fac mai ușor pentru oameni să găsească și să se conecteze cu prietenii prin serviciile noastre. Aceste caracteristici sunt comune pentru multe aplicații și așteptăm cu nerăbdare să le explicăm și protecțiile pe care le-am pus în aplicare.”