Vodafone: Anuntul Oficial cu o Mare Surpriza pentru Romania

Vodafone prietenii

Vodafone a facut un anunt oficial cu o foarte mare surpriza care este disponibila deja pentru romanii din toata tara, si e vorba despre o decizie pe care unii nu o mai asteptau de ceva vreme. Mai exact, cei de la Vodafone spun ca in cadrul HBO este disponibil de ieri serialul Friends, cu cele 10 sezoane in care prietenii au reusit sa aduca atat de multa bucurie pentru foarte multi oameni din intreaga lume, iar acum puteti revedea totul.

Vodafone ofera HBO Go gratuit ca parte a unor pachete promotionale de internet si televiziune, iar clientii care au deja activ un abonament impreuna cu HBO vor putea vedea totul la televizor, sau chiar online. Vodafone nu e singurul operator de telecomunicatii care ofera acces inclusiv la HBO Go pentru clientii din toata tara, asa ca nu vorbim despre o exclusivitate, dar e bine ca toata lumea sa afle despre ceea ce va fi disponibil in mod oficial.

Vodafone: Anuntul Oficial cu o Mare Surpriza pentru Romania

Vodafone mai are totusi si o alta surpriza foarte interesanta pentru clientii din Romania, iar asta pentru ca fanilor serialului popular le ofera si posibilitatea de a castiga 5 seturi lego Friends. Avand in vedere ca exista foarte multi romani carora le place celebrul serial american, e foarte probabil ca ei sa doreasca sa revada sezoanele care au plasat Friends in topul celor mai bune seriale de televiziune care au fost produse vreodata.

Vodafone le ofer aclientilor sai acces inclusiv la HBO Go impreuna cu extraoptiunile prin care au acces la HBO, iar asta inseamna ca puteti urmari si pe internet intregul serial. Desigur ca o puteti face doar din Romania, insa chiar si asa, va veti putea bucura de aceasta productie grozava care a atras atentia foarte multor oameni pana in momentul de fata, si care era asteptata deja de ceva vreme de catre destul de multi oameni din Romania.

Vodafone nu spune asta, dar impreuna cu serialul ar trebui sa fie disponibil si episodul special pe care HBO l-a facut pentru lansarea HBO Max, asa ca va puteti uita in contul vostru pentru a vedea daca apare.