WhatsApp: Functia Speciala care a fost Integrata in Secret

WhatsApp extras

WhatsApp continua sa aiba parte de foarte mari modificari pentru oamenii din intreaga lume, iar asta pentru ca ambitiile companiei americane sunt cu mult mai mari decat isi imagineaza foarte multi dintre oameni. Cei de la WhatsApp au lansat recent un sistem de transferuri de bani si plati in platforma pentru utilizatorii din Brazilia, iar acum aflam despre o noua functie speciala pe care WhatsApp urmeaza sa o ofere pentru ei, dar si pentru alte tari de pe glob.

WhatsApp a implementat in cadrul aplicatiei o functie speciala care le permite oamenilor sa vada toate tranzactiile pe care le-au facut in cadrul platformei, ca un fel de extras de cont pentru felul in care s-au miscat banii. Ideea este una foarte buna pentru ca ii ajuta pe utilizatori sa descopere rapid cum au fost cheltuiti banii pe care i-au transferat prin WhatsApp, si asa pot sti cum anume sa faca in continuare plati, sau sa ceara restituirea altor bani, daca e nevoie.

WhatsApp: Functia Speciala care a fost Integrata in Secret

WhatsApp extras cont

WhatsApp genereaza acest extras de cont cu o valabilitate de doar o ora, astfel ca aveti o perioada limitata de timp in care il puteti descarca, si o puteti face doar folosind un cod personal de identificare. Masurile de securitate pe care WhatsApp le impune aici sunt foarte importante daca ne gandim la cat de multe probleme exista cu furturile de conturi, si nu numai, astfel ca e normal sa se ceara si anumite date de identificare pentru asemenea date.

WhatsApp a luat aceasta decizie pentru ca utilizatorii sai care folosesc sistemul de plati online, sau transferuri de bani, au nevoie si de niste informatii oficiale cu privire la modul in care sunt miscati banii lor. Ceea ce le ofera WhatsApp in momentul de fata prin aceasta forma ar putea sa fie modificat pe masura ce mai multi oameni au acces la sistem si ofera feedback cu privire la experienta de care au parte atunci cand o folosesc.

WhatsApp planuieste sa ofere acest sistem inclusiv in alte zone de pe glob, dar are nevoie de aprobari de la institutiile de reglementare financiara din fiecare tara in care vrea sa o ofere.