DACIA Logan 2022: Problema pe care o va avea de la Lansare

DACIA Logan 2022 siguranta

DACIA Logan 2022 este urmatorul model de masina pe care cei de la DACIA il vor lansa pentru clientii din Romania si toata Europa, iar in baza informatiilor oficiale, si neoficiale, masina va fi prezentata in 2021. Lansarea va avea loc in anul 2022, astfel ca DACIA Logan 2022 ar trebui sa intre in vanzare undeva prin prima parte a anului viitor, si va fi o combinatie intre fostul Logan MCV si fostul Lodgy, in esenta masina fiind una utilitara, gandita pentru un grup restrans de clienti.

DACIA Logan 2022 va veni totusi cu o problema din start, iar asta pentru ca va fi gandita cu noutatile pe care le vedem in Logan 3 si Sandero 3, iar asta inseamna ca la testele Euro NCAP va primi maxim 2 stele. Asta are la baza faptul ca actualele Logan 3 si Sandero 3 au primit atat pentru ca le lipsesc unele sisteme de siguranta menite sa impiedice anumite tipuri de accidente, astfel ca daca DACIA Logan 2022 nu le va avea, e clar ca nu va putea fi catalogata cu un rating mai bun.

DACIA Logan 2022: Problema pe care o va avea de la Lansare

DACIA Logan 2022 va veni cu toate sistemele de siguranta pe care le vedem in Logan 3 pentru ca masina va fi, in esenta, un Logan 3 modificat pentru a fi o autoutilitara folositoare clientilor. Am vazut si imagini cu DACIA Logan 2022 si masina e aproape la fel de inalta precum un Duster, deci va putea fi folosita in foarte multe zone din afara drumurilor publice, si asta e o veste excelenta pentru cei care au de calatorit prin zone cu drumuri nu prea bine.

DACIA Logan 2022 nu va avea nimic in plus fata de Logan 3 pentru ca nu se doreste o crestere a costurilor, iar strategia de productie a fost facuta cu mult inainte ca testele Euro NCAP sa fie facute. E mult prea tarziu acum pentru ca DACIA Logan 2022 sa mai fie modificata in vreun mod substantial de catre cei de la DACIA, astfel ca tot ceea ce a fost prezentat in modelele actuale va veni cel mai probabil si in aceasta masina noua atunci cand va fi pusa in vanzare.

DACIA Logan 2022 ar trebui sa fie substantial mai scumpa decat vechiul model MCV, si desi nu s-au spus prea multe despre asta recent, nu e exclus sa aiba si 7 locuri pentru pasageri.