Kaufland: Anunt Oficial Incredibil care Vizeaza Toti Romanii

Kaufland vama

Kaufland are un anunt oficial incredibil care ii vizeaza pe toti romanii din toata tara, si vorbim despre o veste la care nimeni nu se astepta, mai ales in aceasta perioada, astfel ca ea e cu atat mai buna pentru ca vine chiar acum. Mai exact, cei de la Kaufland au anuntat ca sponsorizeaza doua concerte pe care celebra trupa Vama Veche le va sustine pe 23 si 24 aprilie direct de pe plaja, ele urmand a fi transmise online de catre lantul de hypermarket-uri.

Kaufland vrea sa dea startul verii cu aceste concerte, mai ales ca pe 1 mai romanii vor putea sa mearga la mare pentru a se bucura de eventualele zile insorite, mai ales daca aleg sa stea inclusiv de Paste, statiunile urmand a fi deschise. In aceasta idee, cele doua concerte de pe 23 aprilie si 24 aprilie vor fi organizate la rasarit si la apus de catre cei de la Vama multumita sponsorizarii pe care o face Kaufland in momentul de fata pentru proiect.

Kaufland: Anunt Oficial Incredibil care Vizeaza Toti Romanii

Kaufland spune ca va oferi inclusiv bilete pentru cei interesati sa profite de ceea ce urmeaza sa faca pentru toata Romania, astfel ca trebuie sa mergeti pe contul de Instagram al lantului de hypermarket-uri pentru a afla toate detaliile. Kaufland stie foarte bine cat de mult isi doresc romanii sa vada din nou concerte live, in special in fata trupelor pe care le iubesc, astfel ca acesta va fi cu siguranta asteptat de catre foarte multa lume saptamana viitoare.

Kaufland este primul mare lant de hypermarket-uri care anunta o asemenea initiativa pentru romanii din toata tara, insa nu e exclus sa vedem si de la altele ceva similar, mai ales ca exista loc pentru multe concerte in urmatoarele luni. Cate vor fi facute in final, ramane de vazut, dar e cat se poate de clar faptul ca exista dorinta din partea companiilor sa sustina proiecte de acest gen pentru a ii bucura pe romanii din toate colturile tarii.

Kaufland ar mai putea organiza si concerte live in urmatoarele luni daca se va permite acest lucru, mai ales ca exista dorinta din partea tuturor oamenilor sa participe la cat mai multe se poate.