ING Bank: Mesaj Oficial Important Emis pentru Toti Clientii

ING Bank curatenie

ING Bank a emis astazi un mesaj oficial foarte important pentru toti clientii sai din toata Romania, si daca folosesti serviciile bancii, atunci e foarte important sa stii ca ar fi bine sa faci putina “curatenie” digitala pentru a te proteja. Cei de la ING Bank incearca sa ii invete pe romani ca este bine sa mai stearga din conturile online nefolosite, pe care le-au facut totusi pe diverse website-uri, iar asta pentru ca ele pot deveni periculoase in timp.

ING Bank le recomanda deasemenea romanilor sa renunte si la aplicatiile din PC-uri, sau telefoane, pe care nu le mai folosesc, acest lucru putandu-le elimina din dispozitive software care s-ar putea dovedi a fi deasemenea periculos. Mai mult decat atat, ING Bank recomanda inclusiv verificarea extensiilor din browserele noastre pentru a le elimina pe cele pe care nu le mai folosim, insa chiar si cele folosite pot fi malitioase, dupa cum s-a mai dovedit.

ING Bank: Mesaj Oficial Important Emis pentru Toti Clientii

ING Bank vine cu aceste sfaturi pentru ca in anul 2020 s-au accelerat atacurile impotriva clientilor bancilor din intreaga lume, scopul fiind de a le fura banii in cuantum cat mai mare, mai ales daca asta se poate face si fara ca ei sa afle ceva. Exista metode tot mai complexe de atac impotriva oamenilor obisnuiti, majoritatea neavand cum sa afle cand sunt atacati de catre hackeri, iar cei de la ING Bank vin cu aceste tipuri de recomandari tocmai pentru a ne proteja pe noi de cei care nu vor altceva decat sa ne faca foarte mult rau.

ING Bank a mai publicat in trecut si alte recomandari pentru clientii care nu stiu cum sa se protejeze impotriva celor care vor sa le faca foarte mult rau, in special in mediul online, si e foarte bine ca acum continua cu aceste recomandari. ING Bank incearca sa ii ajute pe romanii din toata tara sa fie cat mai bine protejati impotriva oricarui tip de probleme de acest gen pentru ca in general exista putine situatii in care banii furati mai pot fi recuperati.

ING Bank are mai multe detalii despre problemele de acest gen disponibile direct pe website-ul sau, asa ca puteti merge acolo pentru a va documenta mai serios cu privire la cum va puteti proteja cel mai eficient.