Orange: Surprize pentru Clienti, Anuntul Oficial Neasteptat

Orange formula

Orange vrea sa ii tina cat mai aproape pe clientii sai din toata Romania, astfel ca a decis acum sa faca un anunt care ii vizeaza in mod direct pe toti, si care ne arata inca o data cat de importanti sunt ei pentru operator. Cei de la Orange vorbesc despre Orange TV Go, platforma de streaming video la cerere pe care o au, si despre ceea ce pot vedea clientii in cadrul sau in aceasta perioada, foarte multe surprize fiind anuntate ca disponibile pentru ei.

Orange spune ca astazi incepand cu ora 16:00 toti clientii care au acces la Orange TV Go pot sa urmareasca Marele Premiu de Formula 1 care este transmis de catre Look Sport 2, astfel ca veti putea vedea pilotii favoriti la lucru. Orange le readuce aminte clientilor si de un concurs pe care il desfasoara in aceasta perioada, si care le aduce sansa de a castiga o tableta Samsung GALAXY Tab A7, dar numai daca urmaresc un desen animat special din platforma.

Orange: Surprize pentru Clienti, Anuntul Oficial Neasteptat

Orange spune deasemenea ca incepand din 24 aprilie poate fi vazut gratuit si filmul The Room prin intermediul Orange TV Go, dar numai prin sectiunea Movie Go Unlimited, cea care a fost in repetate randuri oferita gratuit romanilor. In legatura cu Orange TV Go compania aduce in discutie si desenele cu Tom si Jerry, care in platforma Orange Games au deasemenea jocuri dedicata, iar toti clientii care sunt interesati de ele pot accesa totul la un pret modic.

Orange nu uita nici de Deezer, una dintre primele platforme de streaming audio care au aparut in Romania, si care inca face parte din oferta operatorului, chiar daca nu a fost vreodata atat de populara precum spera compania. Orange stie foarte bine cat de mare este totusi interesul pentru platformele de streaming video la cerere, astfel ca tot ceea ce ne spune acum este pentru a ne ajuta sa ne bucuram de cea mai buna experienta posibila.

Orange este cel mai mare operator de telecomunicatii din Romania in momentul de fata, iar ceea ce ne ofera acum reprezinta beneficii de pe care nu le regasim la chiar toti operatorii concurenti in acest moment.