Netflix: Romanii Abonati Vizati de Importantul Anunt Oficial

Netflix planificare

Netflix are un nou anunt foarte important care ii vizeaza pe romanii din toata tara care platesc abonamente pentru platforma sa, si daca va numarati printre ei, ar fi bine sa stiti ce a fost dezvaluit. Mai exact, cei de la Netflix au decis sa ii anunte pe romanii din toata tara in legatura cu noile filme, seriale, documentare, care au fost publicate in cadrul platformei de streaming video la cerere pentru ei, si exista destule din care putem alege.

Netflix spune ca de saptamana aceasta sunt disponibile sezonul 3 din Mighty Express, My Love: Six Stories of True Love, Dad Stop Embarassing Me, sau Love and Other Monsters. Sezonul 2 al The Circle, The Soul, sau Why did you Kill Me ? au fost deasemenea lansate de Netflix impreuna cu Hello Me!, Ride or Die, ori Sisyphus, astfel ca veti avea ce sa urmariti, mai ales ca printre aceste titluri se numara si cateva extrem de interesante pentru noi.

Netflix: Romanii Abonati Vizati de Importantul Anunt Oficial

Netflix ofera deasemenea pentru abonatii din Romania titluri precum Why are you like this, Into the beat, Arlo the Aaligator boy, sau Fast & Furious Spy Racers: Season 4: Mexico. Netflix a gasit cate ceva pentru fiecare cu selectia aceasta de filme si seriale pe care le-a lansat inclusiv in Romania, compania anuntand in fiecare final de weekend care sunt noile titluri de care se pot bucura abonatii sai, iar dupa cum puteti vedea, selectia este una vasta.

Netflix spune ca in urmatoarele saptamani vom vedea in cadrul platformei sale productii precum Fatma, Headspace Guide to Sleep, Pet Stars, Selena 2, sau chiar Army of the Dead. Sezonul 4 al Elite, Never Have I Ever 2 si Resident Evil: Infinite Darkness au fost deasemenea anuntate oficial de catre Netflix impreuna cu promisiunea ca Bridgerton va fi produs in continuare pentru fanii din platforma, chiar daca nu toti actorii atat de iubiti vor reveni.

Netflix mai are si foarte multe surprize grozave pregatite pentru abonatii sai din toata Romania, dar si toata lumea, iar ele vor fi dezvaluite in mod oficial in cursul urmatoarelor saptamani.