WhatsApp: Doua Schimbari Oficiale Anuntate pentru Telefoane

WhatsApp membri

WhatsApp se misca foarte repede cand vine vorba despre modificarile oficiale pe care le face pentru telefoanele utilizatorilor sai din intreaga lume, iar astazi vorbim despre ceva nou oferit. Mai exact, v-am spus acum vreo saptamana ca WhatsApp vrea sa implementeze in telefoanele noastre o schimbare menita sa ne ajute sa vedem in format mai mare toate pozele si clipurile video care ne sunt trimise de catre alte persoane, si iata ca totul a devenit oficial acum.

WhatsApp a implementat in aplicatia sa o schimbare in baza careia utilizatorii de telefoane pot vedea ferestre de preview mai mari pentru poze si clipuri video inainte de a le accesa efectiv pentru a le vedea. Ideea este una foarte buna deoarece ne permite sa vedem mai clar ceea ce ne este trimis prin conversatii in WhatsApp in cazul in care la momentul vizualizarii nu putem, din diverse motive, sa accesam continutul pe tot ecranul telefoanelor noastre.

WhatsApp: Doua Schimbari Oficiale Anuntate pentru Telefoane

WhatsApp are deasemenea o alta schimbare utila facuta, una despre care v-am vorbit chiar zilele trecute, ea permitandu-le chiar si utilizatorilor din grupurile de conversatii sa trimita mesaje care dispar automat. WhatsApp a avut aceasta modificare descoperita cu doar cateva zile in urma, si iata ca acum este oferita in mod oficial pentru toata lumea, astfel ca nu trebuie sa mai asteptam dupa ea, si foarte multa lume a cerut-o de ceva vreme, acum ea ajungand oficial.

WhatsApp s-a grabit sa ofere aceste functii pentru telefoane, ele fiind descoperite in testare in versiunile beta ale aplicatiei cu foarte putin timp in urma, iar compania a hotarat rapid ca ele pot fi oferite in mod oficial. Aceste doua modificari sunt doar cateva dintre foarte multele la care WhatsApp lucra si lucreaza de ceva vreme, si vom vedea in urmatoarele saptamani mai multe functii de acest gen lansate in mod oficial pentru toata lumea.

WhatsApp vrea sa ofere cat mai multe noutati majore inainte de 15 mai, cand urmeaza sa impuna un set de noi reguli pentru folosirea platformei, unele care vor genera foarte multe plangeri mai mult ca sigur.