CEC Bank: Alerta de Ultima Ora pentru Clientii din Romania

CEC Bank surse

CEC Bank a emis o alerta extrem de ultima ora pentru clientii din toata Romania, iar asta pentru ca vorbim despre o problema extrem de serioasa despre care toata lumea ar trebui sa stie chiar acum. Cei de la CEC Bank incearca sa ii ajute pe romani sa se fereasca de probleme care i-ar putea lasa fara bani in conturi, probleme cu care se confrunta deja destula lume, si care ar putea afecta chiar mai multi oameni in momentul de fata.

CEC Bank le spune tuturor clientilor ca in momentul in care li se cere sa descarce o alta aplicatie bancara in care sa introduca datele cardului, ar trebui sa ignore aceasta cerere pentru ca le pot fi furati banii. CEC Bank spune ca bancile din Romania nu le cer clientilor sa instaleze diverse aplicatii necunoscute si sa isi introduca datele cardurilor in ele, iar asta pentru ca aplicatiile oficiale au oricum aceste informatii disponibile clientilor.

CEC Bank: Alerta de Ultima Ora pentru Clientii din Romania

CEC Bank spune ca aceasta metoda de pacalire a clientilor bancilor a inceput sa fie una dintre cele mai folosite in momentul de fata, si asta e o problema foarte serioasa care ii afecteaza pe clienti. In aceasta idee, CEC Bank ii alerteaza pe clientii sai sa instaleze doar aplicatiile sale oficiale, si daca vorbim despre romani in general, atunci ei ar trebui sa instaleze doar aplicatiile oficiale ale bancilor, nu si altele complet necunoscute, in acest moment.

CEC Bank spune ca pe website-ul sau exista link-uri catre aplicatiile pe care le pot descarca oricare dintre clientii sai pentru a beneficia de serviciile pe care banca le ofera in momentul de fata. Aceste aplicatii ale CEC Bank sunt distribuite prin App Store si Google Play Store, deci veti beneficia doar de tot ceea ce este oficial, nu si de aplicatii necunoscute care pot sa fie gandite doar pentru a va fura datele, si de aici recuperarea banilor devine extrem de dificila.

CEC Bank nu e singura banca de la care au tot venit alerte cu privire la metodele de atac ale hackerilor in ultimul an, asa ca e bine sa fiti atenti la tot ceea ce vi se spune de catre banca voastra.