Carrefour: Anunt Oficial, ce Masina Ofera Gratuit Clientilor

Carrefour masina

Carrefour are pentru clientii din toata Romania un foarte important anunt oficial, iar asta pentru ca dezvaluie ce masina ofera gratuit pentru toata lumea chiar in acest moment. Vorbim despre o campanie promotionala speciala pe care cei de la Carrefour o desfasoara in Romania impreuna cu Savex si Semana in momentul de fata pentru toti clientii interesati, acestia putand castiga o masina Hyundai i10 daca aleg sa cumpere produsele care fac parte din campanie, si sa se inscrie la concurs.

Carrefour desfasoara aceasta campanie pentru produsele Savex si Semana, astfel ca va trebui sa cumparati oricare dintre aceste produse din magazinele sale, si sa va inscieti in concurs pentru a participa. Pentru a face asta, va trebui sa trimiteti un SMS la numarul de telefon 1859 cu data si numarul bonului de cumparaturi, sau sa va inscrieti pe website-ul celor de la Savex, ambele metode fiind acceptate pentru a va inscrie in aceasta promotie acum.

Carrefour: Anunt Oficial, ce Masina Ofera Gratuit Clientilor

Carrefour masina gratuit

Carrefour are in acest concurs singurul in care ofera posibilitatea de a castiga o masina, in parteneriat cu Saves si Semana, insa trebuie sa le cumparati produsele exclusiv online. Asta inseamna ca daca veti dori sa cumparat produsele din magazine, nu va veti putea inscrie la concurs, conform informatiilor pe care Carrefour le are disponibile, asa ca e foarte important sa stiti acest lucru in momentul de fata daca doriti sa va inscrieti la promotie.

Carrefour nu e singurul lant de magazine care are concursuri de acest gen, cei de la LIDL avand deasemenea unul in desfasurare, doar ca ei ofera masini Volvo S90, nu Hyundai i10, net inferioare. Chiar si asa, daca doriti sa castigati o masina, ar fi bine sa profitati de ceea ce a pregatit Carrefour impreuna cu partenerii sai, mai ales ca nu aveti chiar atat de multe de facut pentru a va inscrie efectiv in aceasta promotie grozava din toata Romania.

Carrefour nu limiteaza posibilitatile de inscriere dincolo de obligatia de a cumpara produsele Savex si Semana, astfel ca puteti sa profitati fara probleme de tot chiar acum.