Orange: Anuntul Important despre care Multi Clienti Nu Stiau

Orange playoff

Orange are pentru milioanele de clienti din Romania vesti grozave despre care majoritatea dintre ei nici nu stiau, si asta pentru ca daca nu au aratat pana acum interes pentru ceea ce primesc, nu aveau cum sa stie ce e oferit. Mai exact, cei de la Orange le spun clientilor din toata Romania ca au acces la meciurile de fotbal din playoff-ul, sau playout-ul Ligii 1 direct din Orange TV GO de pe propriile telefoane mobile, tabete, sau chiar din website-ul sau.

Orange a creat platforma de streaming video la cerere Orange TV Go pentru a le oferi clientilor din toata tara posibilitatea de a gasi acolo continut pe care sa il urmareasca in fiecare zi prin internet. Acum spune ca transmite si meciurile din Liga 1 prin intermediul canalelor Look Sport, cele pe care le-a mai promovat in trecut pentru aceste competitii, dar si pentru meciurile de fotbal din Europa League, sau Champions League, dupa cum unii dintre voi stiti deja.

Orange: Anuntul Important despre care Multi Clienti Nu Stiau

Orange are foarte multe canale de televiziune transmise prin intermediul Orange TV Go pentru clientii din toata Romania, astfel ca nu trebuie decat sa le accesati pentru a va putea bucura de tot ceea ce este transmis. Vorbim despre unele canale pe care Orange le distribuie gratuit pentru toti clientii care platesc pentru vreun serviciu oferit in momentul de fata, dar si doar pentru cei care au abonamente de televiziune, si acces gratuit la altele.

 

Orange  ofera deasemenea posibilitatea de a activa extraoptiuni pentru a avea acces la anumite tipuri de canale care nu sunt transmise in mod gratuit pentru toata lumea fara abonament de televiziune. Aici vorbim despre majoritatea canalelor importante care nu pot fi transmise gratuit prin internet de catre cei de la Orange din cauza drepturilor de licentiere pe care trebuie sa le plateasca, insa asta nu e tocmai ceva nou pentru toata lumea.

Orange stie foarte bine cat de mare este apetitul romanilor pentru fotbal, si tocmai de aceea are oferte de acest gen disponibile, asa ca nu ramane decat sa profitati, sau nu, de aceasta oferta speciala.