BANCA Transilvania: Schimbarile Anuntate Oficial Clientilor

BANCA Transilvania western

BANCA Transilvania a anuntat in mod oficial o serie de schimbari pe care le-a facut pentru clientii din toata Romania, si vorbim despre vesti extrem de bune care vizeaza multa lume. Mai exact, cei de la BANCA Transilvania au luat decizia de a actualiza aplicatia NeoBT, cea care ofera acces la aplicatia de mobile banking gandita ca un asistent financiar inteligent pentru clientii din toata tara, ea fiind oferita de catre banca de ceva vreme deja, cu mare succes.

BANCA Transilvania spune ca in noua versiune a aplicatiei pentru telefoanele utilizatorilor a implementat o varietate de modificari menite sa faca experienta de utilizare mult mai buna. Incepand cu aceasta actualizare, clientii BANCA Transilvaniapot sa trimita si sa primeasca bani prin Western Union, o schimbare extrem de interesanta pentru ca acest proces nu este oferit chiar de catre orice banca din tara noastra, dar iata ca e aici acum.

BANCA Transilvania: Schimbarile Anuntate Oficial Clientilor

BANCA Transilvania spune deasemenea ca a facut inclusiv imbunatatiri pentru accesibilitatea aplicatiei, astfel ca ar trebui sa poata fi folosita mult mai usor de catre mult mai multi oameni de acum. Separat de toate acestea, BANCA Transilvania spune ca imbunatatirile de acum au menirea de a pregati lansarea unei noi versiuni importante in viitorul nu foarte indepartat, deci ne putem astepta inclusiv la schimbari si mai bune in viitor pentru experienta de care beneficiem in folosirea aplicatiei.

BANCA Transilvania a gandit NeoBT ca un sistem care sa ii ajute pe oameni sa faca banking inteligent, chiar si de pe telefoanele mobile, iar ceea ce ofera in mod constant confirma fara dubiu acest lucru. BANCA Transilvania nu dezvaluie schimbarile importante pentru aplicatiile sale in avans, astfel ca trbeuie sa asteptam de fiecare data ca ele sa fie oferite efectiv inainte de a sti exact ce imbunatatiri ne sunt oferite de catre banca pentru experienta bancara.

BANCA Transilvania ofera aplicatia NeoBT in mod gratuit pentru clientii sai din toata Romania prin intermediul App Store si Google Play Store, astfel ca o puteti descarca de acolo rapid.