Politia Romana: Mare Numar de Amenzi din Cauza Coronavirus

0

Politia Romana Mare Numar Amenzi Cauza Coronavirus

Politia Romana a dezvaluit ca un numar mare de amenzi a fost aplicat din cauza nerespectarii masurilor de preventie impotriva Coronavirus in Romania, si asta creeaza o problema pentru toata lumea deoarec epoate duce la creseterea numarului de cazuri noi.

Politia Romana incearca sa ii convinga pe romani sa respecte masurile de preventie impotriva infectarii cu noul Coronavirus, dar nu prea are succes, asa ca aplica zilnic mii peste mii de amenzi, dar chiar si asa, oamenii continua sa refuze sa respecte masurile.

“În ultimele 24 de ore, au fost înregistrate 2.076 de apeluri la numărul unic de urgență 112.

Ca urmare a încălcării prevederilor Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, polițiștii și jandarmii au aplicat, în ziua de 17 aprilie, 6.652 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 1.435.934 de lei.

De asemenea, prin structurile abilitate ale Poliției, au fost întocmite, ieri, 4 dosare penale pentru zădărnicirea combaterii bolilor, faptă prevăzută și pedepsită de art. 352 Cod Penal.

Reamintim cetățenilor că Ministerul Afacerilor Interne a operaționalizat, începând cu data de 04.07.2020, o linie TELVERDE (0800800165) la care pot fi sesizate încălcări ale normelor de protecție sanitară.”