Politia Romana Avertizeaza privind Tractoarele de pe Drumurile Publice

Politia Romana Avertizeaza privind Tractoarele de pe Drumurile Publice

Politia Romana a transmis o extrem de serioasa avertizare pentru milioane de romani cu privire la tractoarele care circula pe drumurile publice din Romania, iar asta pentru ca in atentia tuturor oamenilor este adus faptul ca acestea trebuie sa respecte legislatia Codului Rutier, pentru a putea fi folosite.

Politia Romana explica mai jos cum anume trebuie sa fie conduse tractoarele care circula pe drumurile publice din Romania, iar asta deoarece multe dintre ele nu sunt inmatriculate, si este nevoie de detinerea unui carnet de conducere pentru a le conduce, altfel se aplica prevederile de mai jos.

Neinformarea nu te scuză de consecințele acțiunilor tale și nici nu te absolvă de responsabilitatea pentru ceea ce faci sau nu faci în situațiile în care te afli.

În urma întâlnirii cu polițiștii(vezi foto), omul este cercetat pentru:

  • Conducerea unui tractor agricol neînmatriculat pe drumurile publice (informație sintetizată din articolul 334 din Codul Penal, care a fost actualizat recent).
  • Conducerea unui tractor agricol pe drumurile publice fără a deține permis de conducere (informație sintetizată din articolul 335 din Codul Penal, care a fost actualizat recent).
  • Conducerea unui tractor agricol sub influența alcoolului (informație sintetizată din articolul 336 din Codul Penal, care a fost actualizat recent).