Vodafone: Surpriza, ce Ofera Gratuit Milioanelor de Clienti

Vodafone multiplicare

Vodafone continua in 2021 sa aiba surprize grozave pentru clientii sai din toata Romania, iar asta pentru ca milioane de oameni din toata tara primesc gratuit ceva ce poate ca nici nu sperau ca vor avea. Mai exact, cei de la Vodafone au decis sa le ofere clientilor de cartele prepay o dublare a traficului de internet si a minutelor internationale daca aleg sa isi reincarce cartelele prin aplicatia MyVodafone, profitand de o oferta speciala disponibila acum.

Vodafone a lansat aceasta oferta cu destul de mult timp in urma pentru clientii de cartele prepay din toata Romania, si desigur ca multi s-au bucurat de ceea ce primesc multumita ei. O dublare a minutelor internationale, si a traficului de internet este ceva benefic pentru toata lumea, dar asta numai daca folositi aplicatia MyVodafone pentru a activa aceasta oferta speciala pe care Vodafone ne-o pune la dispozitie in momentul de fata in toata Romania.

Vodafone: Surpriza, ce Ofera Gratuit Milioanelor de Clienti

Vodafone multiplicare net minute

Vodafone a inceput sa lupte foarte serios de ceva vreme pe piata cartelelor prepay, avand oferte usor mai bune decat cele ale Orange, iar fata de Telekom are marele avantaj al serviciilor net superioare. Practic, Vodafone are in lumea prepay un concurent serios doar in cei de la Orange, care au servicii cel putin la fel de bune, insa nu ofera beneficii chiar la fel de bune, si aici practic poate sta diferenta pentru clienti, DIGI Mobil si Telekom neputand fi luate in considerare.

Vodafone a inceput in 2020 sa-si promoveze mult mai serios aplicatia MyVodafone pentru telefoanele mobile, si a inceput sa includa o gama variata de oferte extrem de bune, si un doar pentru prepay. Foarte multa lume a inceput sa foloseasca aplicatia MyVodafone multumita beneficiilor uriase pe care le are pentru toata lumea, astfel ca asta a incurajat Vodafone sa ofere si mai multe surprize prin intermediul sau, iar ele mai mult ca sigur vor continua.

Vodafone este unul dintre cei mai mari operatori de telecomunicatii din toata Romania, iar impreuna cu Orange ofera cele mai bune servicii de telecomunicatii din tara noastra acum.