Facebook isi va lasa angajatii sa lucreze in continuare de acasa

Facebook munca acasa

Facebook a anuntat in mod oficial faptul ca isi va lasa angajatii sa lucreze de acasa chiar daca zonele in care acestia traiesc nu mai sunt la fel de periculoase dupa ce pandemia de Coronavirus va scadea in intensitate pe parcursul acestei veri.

Facebook spune ca angajatii vor trebui sa ceara acest lucru, probabil prin departamentele de resurse umane, si numai cei pentru care poate fi permis acest lucru vor fi lasati efectiv sa lucreze de acasa chiar si dupa ce ar fi in siguranta daca s-ar intoarce la munca in birou.

Facebook ia aceasta decizie in timp ce alte mari companii decid sa ii oblige pe angajati sa se reintoarca in birouri pentru a munci, asa ca ramane de vazut pentru cat timp va fi pastrata in mod efectiv aceasta decizie a companiei americane.

“De exemplu, părinții care sunt mai aproape de copiii lor și sunt fericiți să-și reducă timpul de deplasare și să-și optimizeze ziua de lucru, sunt încântați să lucreze de acasă. Evident, acest lucru funcționează de acasă în timpul unei pandemii, nu suntem într-o perioadă de muncă sănătoasă la distanță.

Avem oameni care jonglează cu îngrijirea oferind responsabilități, avem oameni care locuiesc în apartamente mici cu colegi de cameră, acei oameni vor cu disperare să se întoarcă în birouri și lucrăm foarte mult pentru a face acest lucru, de îndată ce este sigur să ne deschidem birourile.”