LIVE VIDEO: Cum Vezi Conferinta Apple din 20 Aprilie 2021

Apple organizeaza o conferinta in aceasta seara pentru a prezenta o serie de produse noi la care lucreaza de ceva vreme, si din moment ce ea va avea loc exclusiv online, exista multiple metode pentru a o urmari incepand cu ora 20:00, cand e programata.

Apple va transmite conferinta sa live prin intermediul YouTube, asa cum a facut si cu celelalte din ultimele luni, insa separat de asta o veti putea urmari inclusiv prin intermediul paginii speciale din website-ul sau prin care sunt transmise toate evenimentele companiei.

Apple va transmite conferinta sa inclusiv prin aplicatia pentru evenimente pe care a lansat-o pentru cei care au Apple TV, astfel ca ramane doar ca voi sa alegeti metoda prin care doriti sa urmariti totul in aceasta seara, asa cum se intampla de ceva vreme deja.

Apple ar urma sa anunte noi modele de tablete iPad in conferinta din 20 aprilie, impreuna cu un posibil nou model de iMac, si un potential abonament pentru podcast-uri, astfel ca vor fi cateva noutati interesante, dar nimic extraordinar.

Apple nu va lansa noi telefoane iPhone astazi, si nici iOS 15, insa nu e exclus ca iOS 14.5 sa fie prezentat si lansat oficial la noapte, sau chiar in cursul zilei de maine, astfel ca ramane doar sa asteptam si sa vedem care sunt planurile companiei.