Google Chrome: Anuntul Important pentru Milioane de Oameni

Google Chrome reparat

Google Chrome este de departe cel mai folosit browser pentru navigare pe internet in momentul de fata, sute de milioane de oameni din intreaga lume folosindu-l pentru a accesa tot felul de website-uri. O noua versiune a Google Chrome a fost lansata recent de catre compania Google, si e important sa stiti ce schimbaria duce pentru ca vorbim despre un update care rezolva o serie de probleme foarte serioase de securitate, care pot pune in pericol folosirea normala a calculatoarelor.

Google Chrome are 7 vulnerabilitati majore rezolvate de catre actualizarea aceasta lansata de catre compania Google pentru toti utilizatorii, si vorbim despre probleme extrem de serioase care pot afecta multa lume. Printre vulnerabilitatile pe care Google Chrome le are rezolvate in momentul de fata se numara si una zero day care era exploatata pe internet de catre hackeri, deci au fost oameni care au cazut victime ale atacului care a fost in desfasurare.

Google Chrome: Anuntul Important pentru Milioane de Oameni

Google Chrome are in mod regulat lansate actualizari importante de catre cei de la Google, iar de cele mai multe ori vorbim despre destule vulnerabilitati care sunt reparate de catre companie. Daca inca nu ati instalat noua versiune a Google Chrome in calculatorul vostru, ar trebui sa fiti atenti la actualizarea care este acum in distributie, si sa o instalati cat se poate de repede pentru a nu risca sa deveniti victime ale atacurilor care sunt acum in desfasurare.

Google Chrome este tinta a hackerilor din cauza faptului ca este folosit de catre atat de multi oameni din intreaga lume, fiind cel mai popular browser in momentul de fata, si nu va iesi prea curand din atentia lor. Aceasta este o problema serioasa pentru foarte multi dintre cei care folosesc Google Chrome insa compania Google incearca sa isi actualizeze cat poate de des browserul pentru a le asigura oamenilor doar cea mai buna experienta posibila.

Google Chrome va mai avea actualizari lansate in viitor, insa intre timp, e recomandabil sa o instalati pe cea care este disponibila pentru toata lumea chiar in acest moment.