Atentionare de la Posta Romana pentru Milioane dintre Romani

0

Atentionare Posta Romana program paste

Posta Romana a publicat o atentionare foarte importanta pentru milioane de romani din toata tara, si asta pentru ca mai jos puteti vedea care este programul pe care oficiile postale din toata tara il vor avea in perioada Pastelui, deci e bine sa stiti cand si unde puteti merge.

Posta Romana spune ca intre 30 aprilie – 3 mai toate oficiile postale vor fi inchise, astfel ca orice trimiteri postare care sunt lasate in oficiile sale in 28 si 29 aprilie ar trebui sa ajunga la destinatie incepand cu 4 mai, sau chiar mai tarziu, din cauza sarbatorilor Pascale.

“Compania Naţională Poşta Română aduce la cunoştinţă clienţilor săi că programul de lucru al subunităţilor poştale va suferi modificări în perioada Sfintelor Sărbători Pascale.

Astfel, în intervalul 30 aprilie – 3 mai 2021 toate oficiile poştale din mediul urban şi rural vor fi închise.

Programul anunţat este în conformitate cu prevederile Codului Muncii, potrivit cărora Vinerea Mare, ziua de 1 Mai, precum şi prima şi a doua zi de Paşti sunt declarate zile de sărbătoare legală, în care nu se lucrează.

Marţi, 4 mai, toate subunităţile poştale îşi vor relua programul normal de lucru.

Ca urmare a programului anunţat, este posibil ca trimiterile poştale prezentate în zilele de 28 şi 29 aprilie 2021 să înregistreze timpi mai mari de circulaţie.”