CEC Bank: Important Anunt, Cati Bani Ofera Gratuit Romanilor

CEC Bank parteneriat

CEC Bank a facut un anunt foarte important pentru clientii sai din toata Romania, iar asta deoarece a decis sa ofere din nou bani gratuit celor care aleg sa participe la aceasta noua promotie. Mai exact, cei de la CEC Bank au incheiat un parteneriat cu VISA si Kaufland pentru a-i premia pe clientii care aleg sa faca plati in magazinele lantului folosindu-si cardurile de la procesatorul de plati, si vorbim despre sume serioase oferite ca parte a campaniei.

CEC Bank ofera in perioada 19 aprilie – 30 mai sase premii saptamanale in valoare de 500 de euro fiecare, totul culminand cu un premiu principal in valoare de 1500 de euro. Aceste premii pot fi castigate de catre oricare dintre clientii CEC Bank care isi fac cumparaturile din magazinele Kaufland si platesc folosind un card VISA, astfel ca poti avea si tu sansa de castig daca alegi sa profiti de campania care este acum in desfasurare.

CEC Bank: Important Anunt, Cati Bani Ofera Gratuit Romanilor

CEC Bank le ofera clientilor din toata Romania carduri VISA cu care pot face plati contactless direct cu cardurile, sau cu telefoanel mobile, ceasurile, etc, astfel ca aveti la dispozitie multiple metode de plata. Indiferent pe care alegeti sa o folositi, cei de la CEC Bank va vor permite sa va bucurati de posibilitatea de a intra in acest concurs si a castiga un premiu pe masura asteptarilor voastre intr-o perioada in care toata lumea are nevoie de vesti bune.

CEC Bank stie foarte bine cat de mare este interesul oamenilor pentru a castiga premii bune in bani, astfel ca acest concurs vine ca o veste foarte buna, mai ales ca se apropie Pastele, si multi romani au cheltuieli mari. Aparent clientii CEC Bank nu trebuie sa faca altceva decat plati cu cardurile VISA in magazinele Kaufland si sunt in mod automat inscrisi in concursul pentru a castiga banii care sunt oferiti gratuit, deci nu trebuie sa va mai inscrieti in vreun website.

CEC Bank nu mai are alte concursuri similare in desfasurare in momentul de fata, asa ca daca vreti sa aveti sansa de a castiga bani de la banca, acum e momentul sa profitati de ocazie.