LIDL Romania: Oficial, Catalogul Nou cu Surprize Speciale

LIDL Romania pregatiri

LIDL Romania a publicat noul catalog cu surprize speciale pentru toti clientii sai din toata Romania, si vorbim despre o serie de noutati care sunt dezvaluite pentru magazinele din toata tara. Cei de la LIDL Romania publica in mod constant noi cataloage cu reduceri pentru clientii sai din toata tara, acesta de mai jos urmand a fi valabil incepand de saptamana viitoare, si puteti vedea ca exista o gama variata de produse foarte bune pentru clienti.

LIDL Romania va avea toate ofertele de mai jos disponibile incepand cu data de 26 aprilie in Romania, si daca nu stiati, deci va trebui sa asteptam ca toate ofertele actuale sa expire pentru a putea profita de cele noi. Puteti vedea ca vorbim despre destule produse din gama Deluxe pe care cei de la LIDL Romania le ofera pentru clientii din toata Romania, produse care s-au dovedit a fi foarte populare, si care pot aduce premii pe masura asteptarilor.

LIDL Romania: Oficial, Catalogul Nou cu Surprize Speciale

LIDL Romania are incluse printre produsele din oferta inclusiv destule care pot fi foarte utile in pregatirea mesei pentru Paste, mai ales ca la finalul saptamanii viitoare vom avea Sarbatorile Pascale. Asta inseamna si ca va trebui sa va grabiti in a face cumparaturile pe care le doriti de la LIDL Romania pentru ca e foarte posibil ca ofertele sa fie disponibile in stocuri limitate in magazine, si sa nu gasiti tot timpul ceea ce vreti sa cumparati.

LIDL Romania desfasoara in aceasta perioada si un concurs special care are in centru produsele Deluxe, oferind drept premii doua masini Volvo S90, impreuna cu trotinete electrice si laptop-uri Apple. Tot ce trebuie sa faceti este sa cumparati inclusiv produse Deluxe separat de cele pe care le cumparati in mod obisnuit, si sa va inscrieti la concursul celor de la LIDL Romania, mai multe detalii despre conditiile de participare fiind disponibile pe website-ul companiei.

LIDL Romania va mai anunta cu siguranta si alte promotii interesante in perioada urmatoare, asa ca nu trebuie decat sa fim foarte atenti la tot ceea ce va pregati pentru noi.