GMAIL: Google Ironizeaza Tentativa de Creare a Super Ligii Europei

gmail google ironie super liga europa

GMAIL este cea mai mare platforma de email din intreaga lume, compania Google avand grija ca peste 1 miliard de oameni sa isi primeasca la timp email-urile cu informatiile de care au nevoie in viata de zi, cu zi, platforma in sine fiind extrem de apreciata.

GMAIL este atat de populara pentru ca are foarte multe functii extrem de bune, una dintre ele avand legatura cu anularea trimiterii unui email catre o alta persoana, si de ea s-a folosit Google pentru a ironiza tentativa de creare a unei Super Ligi de Fotbal in Europa.

GMAIL este folosita mai jos de catre cei de la Google pentru a ironiza cluburile de fotbal care au incercat sa iasa din Champions League pentru a-si crea o proprie Super Liga a Europei, tentativa care s-a dovedit un esec dupa ce guvernele mai multor tari au oprit proiectul.

GMAIL nu e folosita prea des de catre cei de la Google pentru ironii de acest gen, insa iata ca de aceasta data platforma a fost solutia perfecta pentru a aduce in atentia oamenilor o problema care se putea dovedi a fi extrem de serioasa, in final.