Raiffeisen Bank: Anunt Oficial, ce Primesc Gratuit Clientii

Raiffeisen Bank sarbatori

Raiffeisen Bank a publicat un nou anunt oficial care ii vizeaza pe clientii sai din toata Romania, si daca va aflati printre ei, atunci ar fi bine sa stiti ce se intampla pentru ca vestile sunt demne de interesul vostru. Mai exact, cei de la Raiffeisen Bank au decis sa ofere gratuitati pentru cardurile de cumparaturi pe care le ofera pentru clientii din toata Romania, si vorbim despre 100 de LEI pe care clientii ii pot primi gratuit de la banca acum.

Raiffeisen Bank are aceasta promotie speciala disponibila pentru cardurile de cumparaturi pe care le puteti vedea mai jos, acestea fiind oferite cu 12 rate fara dobanda, dar si un bonus de 100 de LEI. E nevoie sa faceti cu ele cumparaturi de minim 500 de LEI pentru a va putea bucura de bonusul de 100 de LEI, deci nu il veti primi in chiar orice fel de conditii, dar e important totusi ca acesta este oferit de catre banca pentru toata lumea acum.

Raiffeisen Bank: Anunt Oficial, ce Primesc Gratuit Clientii

Raiffeisen Bank spune deasemenea ca toti clientii existenti, sau romanii care vor sa ii devina clienti, trebuie sa isi faca un asemenea card de cumparaturi pana la data de 30 aprilie pentru a putea profita de oferta. Dupa data de 30 aprilie oferta nu va mai fi valabila pentru cei care vor un card de cumparaturi de acest gen de la Raiffeisen Bank, asa ca e bine sa va grabiti pentru a putea profita de oferta inainte ca aceasta sa dispara in totalitate.

Raiffeisen Bank nu e la prima oferta de acest gen disponibila pentru clientii din toata Romania, si vorbim doar despre o continuare a promotiilor foarte bune pe care banca le-a tot avut pentru clientii din tara. Avand in vedere ceea ce a oferit pana acum Raiffeisen Bank, e de asteptat ca lucrurile sa continue in aceeasi directie in cursul urmatoarelor saptamani si luni, chiar si dupa 30 aprilie fiind posibila lansarea unei alte oferte foarte similare pentru noi.

Raiffeisen Bank are toate detaliile acestei promotii disponibile direct pe website-ul sau, asa ca puteti intra acolo pentru a afla toate informatiile importante in legatura cu oferta.