WhatsApp: Schimbarea Secreta foarte Importanta in Telefoane

WhatsApp pastrare

WhatsApp face o noua schimbare extrem de importanta pentru toate telefoanele din intreaga lume, ea fiind tinuta secreta fata de utilizatorii obisnuiti, dar multumita unor investigatii serioase, iata ca aflam totusi despre ea. Mai exact, stiti ca WhatsApp lucreaza la un sistem care va permite folosirea platformei de mesagerie pe mai multe dispozitive in acelasi timp, acesta fiind in lucru de ceva vreme, si se pare ca se apropie de final, conform datelor recente.

WhatsApp a gandit totul pentru a le oferi utilizatorilor ceva ce alte platforme au deja de ceva vreme, insa ceva ce la noi ajunge mai greu, dar e bine intr-un final ca va fi oferit si asa ceva. Acum aflam despre o foarte importanta componenta a acestui sistem, mesajele primite pe dispozitive fiind transferate intre toate, insa din pacate se pare ca stergerea unui mesaj dintr-o conversatie de pe un anumit dispozitiv nu va duce la stergerea sa din toate dispozitivele interconectate.

WhatsApp: Schimbarea Secreta foarte Importanta in Telefoane

WhatsApp pastrare mesaje

WhatsApp are in imaginea de mai sus prezentata alerta pe care o va afisa pentru cei care vor folosi acest sistem nou, iar cand vor sterge un mesaj, vor afla ca de fapt el e sters doar de pe dispozitivul pe care se face actiunea. In mod normal, in cazul altor platforme care au o functionalitate similara, stergerea mesajului dintr-un dispozitiv duce la stergerea sa din toate celelalte dispozitive, dar WhatsApp face lucrurile cu mult diferit, ceea ce ridica niste semne de intrebare.

WhatsApp deocamdata doar testeaza acest sistem pentru utilizatorii sai din intreaga lume, astfel ca felul in care functioneaza totul poate fi modificat in orice moment de catre compania americana. Ar fi logic sa vedem ca un mesaj sters de pe un terminal va disparea si de pe toate celelalte, si poate ca asa vor sta lucrurile, dar deocamdata lucrurile arata complet diferit, cel putin in fata de testare, asa ca ramane sa asteptam si sa vedem exact ce se va intampla.

WhatsApp nu are deocamdata vreo data stabilita pentru lansarea acestui sistem, dar cel mai probabil sa va incerca oferirea sa cat se poate de repede pentru toata lumea.