Guvernul Romaniei: Maratonul Vaccinarii si in Bucuresti in Luna Mai

Guvernul Romaniei Maratonul Vaccinarii Bucuresti Mai

Guvernul Romaniei a anuntat prin coordonatorul campaniei de vaccinare impotriva Coronavirus faptul ca in zilele de 7, 8, 9 mai va avea loc un maraton al vaccinarii si in Bucuresti, asa cum se intampla zilele acestea in Timisoara, el avand foarte mare succes.

Guvernul Romaniei spune ca la Biblioteca Nationala si Sala Palatului va avea loc acest Maraton al Vaccinarii pentru romani, iar cel mai probabil vor fi folosite doze de vaccin Pfizer BioNTech, romanii urmand a se putea prezenta fara programare pentru imunizare, chiar si peste noapte.

“Mulţumesc doctorului Valeriu Gheorghiţă pentru că a acceptat propunerea venită din partea Ministerului Culturii de a organiza un centru de vaccinare în parcarea Bibliotecii Naţionale! Sănătatea şi Cultura îşi pun resursele la un loc pentru binele românilor! Dacă vrem să mergem la film, teatru sau concerte, trebuie să ne vaccinăm! Vă aşteptăm pe 7, 8 şi 9 mai, în parcarea Bibliotecii!

Pe 7 – 9 mai va fi acest maraton al vaccinării la Bucureşti. Şi pot să spun, în premieră, foarte probabil, locaţiile vor fi două. La Sala Palatului şi Biblioteca Naţională. Ne dorim aproximativ 50 de fluxuri, 50 de cabinete de vaccinare, ceea ce înseamnă – dacă vorbim de două zile şi jumătate de activitate de vaccinare – peste 15.000 de persoane ar putea să fie vaccinate într-un singur weekend.”