Carrefour: Anunt Oficial, Electrocasnice la Jumatate de Pret

Carrefour injumatatit

Carrefour surprinde iar clientii din toata Romania inainte de Paste, si a decis sa le ofere tuturor electrocasnice la jumatate de pret in perioada urmatoare, si puteti profita chiar acum de ofertele grozave. Carrefour a anuntat in mod oficial pe website-ul sau ca ofera pret redus cu pana la 50% la electrocasnice, produse electronice, produse din categoria IT, sau cele din categoria telecom, si totul pentru o perioada foarte limitata de timp, pana dupa Paste.

Carrefour stie foarte bine cat de dornici sunt romanii sa cumpere electrocasnice la jumatate de pret, sau multe tipuri de alte produse importante care sunt vandute acum online. Oferta speciala pe care cei de la Carrefour o au in perioada 22 aprilie – 9 mai este disponibila doar pentru magazinul sau online, astfel ca daca mergeti intr-o locatie fizica, atunci nu veti putea profita de aceasta oferta speciala pe care o are compania in Romania.

Carrefour: Anunt Oficial, Electrocasnice la Jumatate de Pret

Carrefour injumatatit electrocasnice paste

Carrefour nu e la prima promotie speciala cu electrocasnice la jumatate de pret in Romania, lantul de hypermarket-uri avand si in trecut reduceri la fel de bune pentru romanii din toata tara. Carrefour are electrocasnice de la o serie destul de variata de producatori, acelasi lucru fiind valabil inclusiv pentru celelalte produse din categoriile IT si telecom, dar trebuie sa va uitati cu mare atentie printre toate ofertele pentru a gasi chiar ceea ce va intereseaza sa cumparati.

Carrefour are in website-ul sau un catalog cu toate produsele care sunt vandute la jumatate de pret inainte de Paste, deci puteti merge direct acolo pentru a vedea daca gasiti ceva care sa va fie pe plac. Spre deosebire de celelalte oferte pe care Carrefour le mai are, in cazul acesteia nu primiti vreun voucher valoric atunci cand cumparati un produs, ci doar beneficiati de reducerea care este mentionata pe website-ul lantului de hypermarket-uri.

Carrefour mai are si alte promotii disponibile, in principal la produse alimentare, astfel ca e bine sa va uitati prin magazinul online pentru a vedea ce anume puteti sa comandati.