Orange: Vestea Oficiala, ce Ofera Gratuit Clientilor o Luna

Orange ratare

Orange are o noua veste oficiala grozava inainte de Paste pentru clientii din toata Romania, iar asta pentru ca a decis sa ofere o noua gratuitate timp de o luna de zile pentru toti cei care-i folosesc serviciile. Mai exact, cei de la Orange au decis ca pana pe 24 mai sa le ofere clientilor din toata tara posibilitatea de a avea acces gratuit la postul de televiziune Eurosport 1 HD prin Orange TV Go, cu toate detaliile disponibile acum in aceasta pagina.

Orange le spune clientilor din Romania ca folosindu-se de Eurosport 1 HD vor avea ocazia de a vedea meciurile de fotbal din Premier League, insa realitatea este ca pot vedea mai mult decat atat. Pot vedea o multitudine de competitii sportive in momentul de fata multumita Eurosport 1 HD, inclusiv meciuri de fotbal din alte ligi ale Europei, si Orange spune ca unii norocosi vor putea castiga deasemenea o consola Playstation 4 Pro daca au noroc.

Orange: Vestea Oficiala, ce Ofera Gratuit Clientilor o Luna

Orange detaliaza in pagina ofertei, si a concursului, regulamentul in baza caruia se pot inscrie oricare dintre romani pentru a se putea bucura de aceasta oferta speciala care este disponibila chiar acum. Orange are in mod obisnuit destule concursuri pentru clientii sai din toata Romania, iar cel despre care vorbim acum este doar o noua dovada a faptului ca are interesul de a isi bucura clientii cu oferte peste asteptarilor lor acum.

Orange mai are si alte posturi de televiziune care se bucura de gratuitate in momentul de fata in Romania, asa ca puteti sa va uitati si in cazul acelora pentru a vedea ce anume puteti vedea gratuit. In toate cazurile e nevoie sa fiti client al Orange pentru a accesa postul, sau posturile, de televiziune pe care operatorul ni le pune la dispozitie, si cand veti accesa platforma veti vedea ca sunt destule disponibile pentru a urmari o varietate de continut.

Orange va mai anunta cu siguranta si alte surprize speciale pentru clientii din toata Romania, asa ca ramane doar sa vedem ce anume va mai fi dezvaluit pentru noi toti.