ING Bank: Schimbarea Oficiala pentru Clientii din Romania

ING Bank intern

ING Bank este una dintre cele mai mari banci din tara noastra, avand foarte multi clienti care-i folosesc serviciile bancare in momentul de fata in diverse zone din Romania, dupa cum stiti. Pentru ei a anuntat recent o serie de schimbari foarte importante care implica instalarea celor mai recente versiuni ale aplicatiei HomeBank pentru iPhone si Android, altfel accesul la serviciile de mobile banking ale ING Bank va deveni indisponibil in aplicatiile dedicate.

ING Bank a decis sa mai faca o schimbare chiar inainte ca aceasta masura foarte importanta sa devina activa, astfel ca saptamana trecuta a decis sa lanseze o noua actualizare pentru aplicatia Homebank pentru Android. E nevoie ca toti clientii ING Bank care folosesc serviciile de mobile banking pe mobil sa instaleze acea aplicatie pentru a putea folosi in continuare acele servicii, altfel vor fi obligati sa acceseze Homebank doar prin platforma web.

ING Bank: Schimbarea Oficiala pentru Clientii din Romania

ING Bank spune ca nu a implementat modificari importante in actualizarea pe care o pune la dispozitia clientilor cu telefoane Android inca de la jumatate acestei luni, dar instalarea sa e importanta. E foarte posibil ca ING Bank sa fi modificat felul in care se face accesul la platforma Homebank de pe telefoane, iar fara aceasta versiune a aplicatiei sa nu puteti face absolut nimic in platforma de mobile banking fara a accesa efectiv website-ul bancii pentru acces.

ING Bank nu a explicat foarte clar de ce ii obliga pe clientii sai din Romania sa instaleze cele mai recente versiuni ale aplicatiilor sale pentru iPhone si Android pentru a avea acces la platforma de mobile banking. ING Bank a impus doar obligatia de a face asta, sau de a ramane fara acces la platforma, iar multi clienti probabil ca au ascultat ultimatulul pentru ca nu prea au aparut plangeri dupa ce masura a inceput sa fie impusa de catre banca.

ING Bank actualizeaza in mod constant aplicatiile sale pentru iPhone si Android, insa daca acum aveti instalata cea mai recenta versiune, n-ar trebui sa aveti probleme de vreun fel cu accesarea HomeBank.