WhatsApp: Uriasa Surpriza Secreta Facuta pentru Telefoane

WhatsApp cronometru

WhatsApp vrea sa le ofere utilizatorilor de telefoane iPhone si Android cat mai multe motive sa aiba o experienta grozava cand folosesc platforma de mesagerie pentru a comunica cu diversi prieteni. Acum ceva timp, cei de la WhatsApp au lansat in mod oficial o functie speciala care le permite tuturor oamenilor sa trimita mesaje care dispar la 7 zile de la publicare, si lumea a cerut mai mult de la ele, adica o durata de disponibilitate care este mai mica.

WhatsApp a inteles ceea ce vor utilizatorii platformei sale de mesagerie, astfel ca a decis sa faca o schimbare importanta pentru ea, si puteti vedea mai jos ce a fost descoperit. In secret, cei de la WhatsApp au implementat in versiunea beta a aplicatiei pentru iPhone si Android optiunea de a seta ca mesajele care sunt trimise de catre utilizatori prin platforma de mesagerie sa expire la maxim 24 de ore de la trimitere, o durata substantial redusa fata de cele 7 zile.

WhatsApp: Uriasa Surpriza Secreta Facuta pentru Telefoane

WhatsApp cronometru expirare

WhatsApp nu a implementat, ca in cazul Snapchat, optiunea ca mesajele sa dispara imediat dupa ce sunt vazute, aceasta fiind oferita in acea aplicatie in principal pentru poze si clipuri video. WhatsApp va implementa deasemenea optiunea de a trimite poze si clipuri video care expira, insa nu imediat dupa ce sunt vazute, ci la acest termen de maxim 24 de ore din momentul in care au fost deschise de catre cei in ale caror conversatii ajung, dar poate ca si asta se va schimba.

WhatsApp nu pare dornica sa copieze chiar tot ceea ce a facut Snapchat pentru utilizatorii sai, ci sa le ofere oamenilor ceva oarecum diferit, asa ca ramane sa vedem ce va decide in final ca e bine pentru noi. Este totusi cat se poate de clar faptul ca WhatsApp vrea sa ne ofere optiunea de a trimite continut care expira l o anumita perioada de timp dupa expediere, deci vom avea posibilitatea de a ne bucura de acest lucru atunci cand va fi oferit.

WhatsApp implementeaza modificarile de acest gen initial in versiunile beta ale aplicatiilor sale, pentru ca mai apoi sa le ofere si in versiunile oficiale, chiar daca poate dura ceva timp pana o face.