Netflix: Trucurile Secrete si Importante pentru Toata Lumea

Netflix restrictii

Netflix este cea mai mare platforma de streaming video la cerere din toata lumea acum, peste 200 de milioane de persoane platind pentru a vedea filmele, serialele, documentarele, etc, care sunt disponibile. Cei de la Netflix ofera si o serie de abonamente dintre care pot alege oamenii care-i folosesc platforma, iar in functie de alegerile voastre aveti posibilitatea de a vedea continutul din platforma la diverse rezolutii, adica SD, HD (Full HD), sau 4K.

Netflix imparte totul in functie de abonamentul pe care-l aveti, insa aceasta nu este singura masura prin care oamenii au limitata capacitatea de a vizualiza continut la calitate slaba, sau ridicata. Cei de la Netflix limiteaza foarte serios calitatea continutului si in functie de conexiunea de internet, performantele terminalelor mobile, sau setarile pe care le fac utilizatorii in meniurile de optiuni din aplicatiile mobile, sau website-ul platformei.

Netflix: Trucurile Secrete si Importante pentru Toata Lumea

Netflix restrictii continut

Netflix ofera in primul rand posibilitatea de a alege la ce rezolutie putem vedea continutul prin platforma sa online, si puteti vedea ca avem posibilitatea de a limita totul in functie de consumul de trafic de internet. Daca avem o conexiune de internet slaba, sub 10 Mbps, atunci nu prea conteaza daca alegem sa vedem continutul doar la rezolutie ridicata, si avem un abonament pentru asta, deoarece Netflix va limita calitatea pentru ca stream-ul sa se faca fara opriri.

Netflix impune limitari deasemenea si pe telefoanele mobile, insa aici nu vorbim doar despre cazurile in care conexiunile de internet sunt slabe, ci si despre cele in care performantele sunt reduse. Daca telefonul, sau tableta, raman fara baterie, si au activat Low Power Mode, de exemplu, performantele sunt reduse, iar implicit si calitatea continutului e redusa pentru a putea fi redata fara intruperi de vreun fel, dar mai nimeni nu stie asta.

Netflix vrea sa le ofere abonatilor sai doar cea mai buna experienta pentru vizualizarea de continut in cadrul platformei sale, si acestea sunt metodele prin care face acest lucru acum.