Orange: Ultimele Zile in care mai Ofera Acesti Bani Gratuit

Orange tranzactii

Orange a anuntat acum ceva timp o surpriza speciala pentru clientii sai din toata Romania, una despre care ar trebui sa stie sute de mii de clienti care-i folosesc in momentul de fata serviciile. Mai exact, cei de la Orange au decis sa le ofere clientilor care folosesc Orange Money posibilitatea de a primi lunar 100 de euro in baza tranzactiilor in valuta pe care le fac, 3 premii fiind oferite in total, iar promotia operatorului se va incheia chiar saptamana aceasta.

Orange le cere clientilor Orange Money sa faca transferuri in valuta de minim 100 de euro in fiecare luna pentru a fi inscrisi in aceasta promotie, iar dintre cei care se inscriu, lunar e ales un castigator. Acel castigator va primi in cont suma de 100 de euro de la Orange, iar pe 30 aprilie se incheie aceasta promotie care le-a adus deja unor clienti ai operatorului suma de 200 de euro pe care au avut-o cel mai probabil deja transferata pentru folosire in conturi.

Orange: Ultimele Zile in care mai Ofera Acesti Bani Gratuit

Orange a facut de-a lungul timpului mai multe promotii de acest gen pentru clientii sai din toata tara, iar aceasta care se incheie acum a fost disponibila pentru doar doua luni si jumatate de zile. Orange desfasoara aceasta campanie speciala in tandem cu o alta care le permite oamenilor sa castige 1000 de euro zilnic prin tragere la sorti, aceasta din urma promotie fiind mult mai importanta prin prisma premiului urias care e oferit de catre operator.

Orange le cere in aceasta situatie clientilor sa plateasca minim 25 de LEI cu cardurile emise de catre Orange Money pentru a fi inscrisi in cadrul campaniei, deci nu trebuie sa faceti mare lucru. Daca faceti plati in zile diferite, sunteti inscrisi in zile diferite la promotia pe care o desfasoara cei de la Orange, asa ca trebuie sa va folositi in mod constant cardul pentru cumparaturi de oriunde doriti voi din Romania, ca si cum ati folosi orice card.

Orange are toate detaliile acestei promotii disponibile in cadrul website-ului sau, asa ca puteti merge acolo pentru a vedea ce anume trebuie sa faceti pentru a va bucura de oferte.