LIDL Romania: Oficial, Surprizele de Paste pentru Clienti

LIDL Romania diversificare

LIDL Romania a publicat un nou anunt oficial pentru clientii sai din toata tara, si e important sa stii ce se intampla pentru ca esti vizat in mod direct de ceea ce a pregatit lantul de supermarket-uri. Pentru Paste, cei de la LIDL Romania au decis sa le ofere clientilor din toata tara posibilitatea de a se bucura de o varietate de produse speciale de la Deluxe, acestea fiind listate intr-un catalog special care este disponibil chiar pe website-ul lantului de supermarket-uri.

LIDL Romania ofera pentru Paste o selectie de produse din gama Deluxe care va pot ajuta sa faceti o masa cu tot felul de bunatati de care oricine din familie se poate bucura. Mai mult decat atat, cumparand produsele Deluxe va veti bucura deasemenea si de posibilitatea de a va inscrie in concursul special pe care cei de la LIDL Romania il desfasoara in momentul de fata in toata tara, cu o serie de premii extrem de bune in momentul de fata.

LIDL Romania: Oficial, Surprizele de Paste pentru Clienti

LIDL Romania are printre produsele celor de la Deluxe unele care nu sunt tocmai traditionale pentru o masa de Paste, insa chiar si asa, va puteti folosi de ele pentru a mai diversifica meniul. Daca veti cumpara produse din aceasta categorie impreuna cu celelalte cumparaturi, atunci trebuie sa va inscrieti pe website-ul LIDL Romania pentru a castiga una dintre masinile Volvo S90 care sunt oferite, una dintre trotinetele electrice, sau unul dintre laptop-uri.

LIDL Romania are deasemenea multe alte oferte speciale pentru Paste, cateva cataloage de produse fiind listate deja pe website-ul lantului de supermarket-uri, asa ca va puteti uita acolo la tot ce este disponibil. Vorbim atat despre produse care au reduceri, cat si despre produse care au preturi speciale de la bun inceput, asa ca trebuie doar sa va orientati in functie de ceea ce va intereseaza sa cumparati de Paste de la LIDL Romania.

LIDL Romania are si un program special de Paste, astfel ca magazinele sale vor fi inchise duminica si luni, in timp e sambata vor avea un program redus, asa cum este si normal.