Fortnite: Problema Serioasa Confirmata de catre Epic Games

Fortnite optimizare

Fortnite are o problema serioasa a jocului confirmata chiar de catre compania Epic Games, aceasta publicand mai jos informatiile despre care ar trebui sa stie utilizatorii de telefoane Android care se joaca zilnic in platforma online a companiei.

Fortnite are confirmata de catre cei de la Epic Games o problema din cauza careia sunt generate blocari si inchideri subite ale aplicatiei pentru telefoanele Android, situatia fiind una care se pare ca a suparat destul de multa lume pana acum.

Fortnite are lansate in mod constant actualizari de catre cei de la Epic Games, unele dintre ele fiind oferite special pentru a rezolva probleme de acest gen, insa iata ca nu intotdeauna se reuseste oferitea experientei dorite de catre utilizatori.

Fortnite va avea crescuta in aplicatie perioada necesara pentru optimizarea acesteia cand porneste pentru prima oara pe anumite telefoane, totul in ideea de a se elimina cat se poate de multe din problemele care genereaza aceste inchideri subite ale aplicatiei.

“Investigăm o problemă care provoacă o creștere a blocărilor pe Android. Pentru a preveni acest lucru, vom crește timpul necesar pentru etapa de optimizare la pornirea jocului pe anumite dispozitive. Jucătorii vor experimenta acest timp de încărcare mai mare în timpul primei lor lansări.”